Facebook Pixel “Ίδια χάλια ο ΠΑΟ, ανθρωπάκι ο Φερέιρα...”
| 2011-07-23 20:56:00

“Ίδια χάλια ο ΠΑΟ, ανθρωπάκι ο Φερέιρα...”

“Ίδια χάλια ο ΠΑΟ, ανθρωπάκι ο Φερέιρα...”

Ο Νίκος Αλέφαντος μιλάει για τον Ιμπαγάσα, το ανθρωπάκι Φερέιρα, τον Βαλντές, τον Κλόζε που θα ήθελε για δίδυμο με τον Μιραλάς, αλλά και τον Παναθηναϊκό που θα περάσει πολλά δεινά με την Οντένσε.

Αναλυτικά το κείμενο από το katimagiko.gr:

• Διάβασα μια συνέντευξη του
Ιμπαγάσα, είναι ξύπνιος ο κοντούλης! Ξύπνιος είναι ο μάγκας. Ίδιες σκέψεις κάνουμε. Αυτά που έχω πει κατά καιρούς, είπε. Ότι ξεχωρίζει απ’ την Ελλάδα τον Ντουγκλάο και τον Αμπντούν. Ότι κλειδί του Ολυμπιακού είναι ο Αβραάμ με την ταχύτητά του και τη δύναμή του. Ότι ο Φετφατζίδης είναι στιλ Μέσι αλλά δεν φτάνει, πρέπει να πάρει ευθύνες πάνω του και να κυνηγάει το γκολ. Ότι η Εθνική Αργεντινής που απέτυχε έχει πρόβλημα στα σέντερ μπακ και στο αριστερό μπακ.

Παναθηναϊκό είδα με τον Ατρόμητο, 20 χρόνια να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζε ο Παναθηναϊκός! Δεν εκπλήσσομαι, αυτοί οι παίκτες είναι από πέρσι, τα έχουμε αναλύσει. Τα ίδια χάλια με τα περσινά και χειρότερα, αφού έφυγε ο Σισέ. Και με έναν προπονητή που δεν τον πίστευα, ένα ανθρωπάκι. Δεν εμπνέει ο Φερέιρα, δείχνει κουρασμένος από την πρώτη στιγμή που ήρθε.

• Κάνει και κάτι δηλώσεις που είναι σαν να τα λέει απλώς για να τα λέει. Ζητάει πράγματα από παίκτες που δεν μπορούν να του τα δώσουν! Πώς να πιέσει ψηλά ο Πετρόπουλος, ο Λέτο και ο Μαρίνος; Και τι παιχνίδι να κάνει ο Παναθηναϊκός; Με τον Σιμάο που είναι ανεκδιήγητος όταν έχει τη μπάλα;

• Πώς να γίνει αυτό που λέει ο προπονητής «πιέζουμε ψηλά και όταν πάρουμε τη μπάλα βγαίνουμε μπροστά με πολλούς παίκτες»; Με ποιους θα βγει μπροστά! Και με ποιους θα πιέσει! Με τον Κατσουράνη και με τον Κλέιτον τον ξεχασμένο χρόνια; Ή με τον Νίνη που δεν δούλεψε ποτέ σωστά και έμεινε στάσιμος; Ο Μαρίνος δεν θα έπαιζε στα άκρα ούτε της Καβάλας. Σε άλλες εποχές δεν θα περνούσε καν την πόρτα της Παιανίας!

Αν δεν έχεις παίκτες γρήγορους, παίκτες τεχνίτες, παίκτες με αντοχή και με αντοχή στην ταχύτητα, πώς να τα κάνεις αυτά που ζητάει ο Φερέιρα; Κι έκανε προετοιμασία με διπλά 5Χ5, μα πρέσινγκ σε μικρούς χώρους κάνω κι εγώ σε αυτή την ηλικία! Στο μεγάλο γήπεδο είναι το δύσκολο για τους παίκτες.

Ο Βιτόλο, να φανταστείτε, από τους χαφ που έχει τώρα ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος! Σε αυτό το σημείο έφτασε ο Παναθηναϊκός στα χαφ του. Ένας Βιτόλο που για εμένα δεν μου γέμιζε το μάτι για τον Ολυμπιακό, θα είναι ο καλύτερος χαφ του τωρινού Παναθηναϊκού. Αν δεν έχει τραυματισμούς.

• Ο Παναθηναϊκός θέλει δυνατές μεταγραφές, αν συνεχίσει με αυτούς που έχει και με μεταγραφές τύπου Τοτσέ από τη Β’ κατηγορία της Ισπανίας, θα περάσει πολλά δεινά. Και η Οντένσε θα είναι επικίνδυνη. Τερμάτισε πολλούς βαθμούς πίσω από την πρώτη στο πρωτάθλημα της Δανίας, μπορεί να μην είναι σοβαρό το πρωτάθλημα της Δανίας, αλλά η πρώτη εκεί ήταν η Κοπεγχάγη που μου άρεσε πολύ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με έναν πανέξυπνο προπονητή που αν και πέρασε προβλήματα με την καρδιά του, ήταν θηρίο, και έστηνε πανέξυπνα την ομάδα του με ένα πολύ ωραίο 4-4-2.

Η κατάντια του Κόπα Αμέρικα με τις αποτυχίες των «μεγάλων» είναι που έφτασε στον τελικό η Παραγουάη χωρίς να κάνει καν νίκη! Η Ουρουγουάη πάντως μου αρέσει, πρεσάρει στην περιοχή τον αντίπαλο αλλά όταν χάνει τη μπάλα είναι εκπληκτική στο να κλείνει τους χώρους ταχύτατα και με αλληλοκάλυψη. Είναι και σε μεγάλη φόρμα ο Σουάρες, αυτός και ο Φορλάν είναι τα 2 αστέρια, αλλά οι άλλοι φτιάχνουν ομοιογενή ομάδα.

Ο Βαλντές της Παραγουάης μου άρεσε που τον είδα, πιστεύω ότι θα ταίριαζε με τον Μιραλάς, είναι δυνατό παιδί, ταυρί και μπουκάρει. Αυτόν τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Εγώ πάντως ένα δίδυμο ονειρευόμουν, Κλόζε και Μιραλάς. Από τα μέσα της σεζόν το έλεγα, αλλά τον πήρε η Λάτσιο με λογικά χρήματα. 2 εκ. ευρώ το χρόνο. Διαβάζω τώρα ότι στα φιλικά της Λάτσιο το δίδυμο Σισέ-Κλόζε έχουν ξεμ...άσει τις άμυνες.

Πηγή: Katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags