Facebook Pixel Ποια... καρέκλα "τρίζει" στην Premier League;
| 2017-08-27 12:53:00

Ποια... καρέκλα "τρίζει" στην Premier League;

Ποια... καρέκλα "τρίζει" στην Premier League;

Παρότι έχουν γίνει μόλις τρεις αγωνιστικές, ίσως μετά τη διακοπή, μια αγγλική ομάδα επιστρέψει στο πρωτάθλημα με άλλον προπονητή...

Ιδιαίτερα επισφαλής κρίνεται η θέση του Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο της Γουέστ Χαμ, με το κλίμα, έπειτα από το σερί των τριών ηττών, να είναι εξαιρετικά βαρύ για τον ίδιο!

Οι πληροφορίες του «SkySports» αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου ρίχνουν όλες τις ευθύνες στον Σλάβεν Μπίλιτς και πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσουν τη συνεργασία τους μαζί του. Προς το παρόν δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Εφόσον, λοιπόν, αποφασιστεί η αποχώρηση του Μπίλιτς, οι Λονδρέζοι θα στραφούν στην περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ! Ο τεχνικός της Νιούκαστλ απασχόλησε έντονα τα «σφυριά» πριν από δύο χρόνια, όμως την τελευταία στιγμή επιλέχθηκε ο Κροάτης. Η εκτίμηση των ανθρώπων της Γουέστ Χαμ για τον Ισπανό τεχνικό δεν έχει… μειωθεί, με το ρεπορτάζ του «SkySports» να υποστηρίζει πως θα γίνει κίνηση για την πρόσληψή του! Να σημειωθεί ότι στο υπάρχον συμβόλαιο του Μπενίτεθ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5εκατ. λιρών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags