Facebook Pixel Τι γράφουν οι Δανοί για τα ποσά στη μεταγραφή του Ζέκα...
| 2017-08-28 12:30:00

Τι γράφουν οι Δανοί για τα ποσά στη μεταγραφή του Ζέκα...

Τι γράφουν οι Δανοί για τα ποσά στη μεταγραφή του Ζέκα...

Η έγκυρη εφημερίδα της Δανίας "Ekstra Bladet" αναφέρει οτι τα χρήματα που δόθηκαν για την απόκτηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν είναι αυτά που έχουν γραφτεί στα ελληνικά ΜΜΕ...

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα γνωρίζαμε οτι οι Δανοί έδιναν 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, συν 500.000 ευρώ σε μορφή μπόνους. 

Το ρεπορτάζ της "Ekstra Bladet" τονίζει πως η πρωταθλήτρια Δανίας έδωσε τελικά 1,6 εκατ.ευρώ, ενώ θα μπουν και κάποιες χιλιάδες ευρώ παραπάνω, αν "η Κοπεγχάγη κάνει επιτυχία στην Ευρώπη", ό,τι και αν αυτό σημαίνει...

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Μετά από μια εβδομάδα συζητήσεων και υποθέσεων, οι Δανοί πρωταθλητές συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή. Αυτό επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί η Κοπεγχάγη στην ιστοσελίδα της.

Δεν ήταν εύκολο για τον Παναθηναϊκό και την Κοπεγχάγη να έρθουν σε συμφωνία (...) ήταν ένα παιχνίδι πόκερ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Κοπεγχάγη δεν πλήρωσε τόσα πολλά χρήματα, όσα αναφέρονται στον ελληνικό Τύπο.

Η Ekstra Bladet γνωρίζει οτι η ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν έδωσε 1,6 εκατ. ευρώ (γύρω στις 12 εκατ.κορόνες) για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Η τιμή μπορεί να ανέβει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αν η Κοπεγχάγη έχει επιτυχία στην Ευρώπη με τον παίκτη.

Κατά τις διαπραγματεύσεις, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ανεβάσει πολύ την τιμή, αλλά συμφώνησε με τον Ζέκα οτι μπορούσε να πάει σε άλλη ομάδα.

Αυτή την πληροφορία ήξερε η Κοπεγχάγη και μπορούσε να τη χρησιμοποιήσεις στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέκα πίεσε ώστε να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή, έτσι είναι δικό του θέμα πλέον για να τα βρει με την Κοπεγχάγη". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags