Facebook Pixel Aπίστευτη "επίθεση" οπαδών σε... Ζ€κα – "Σε κάναμε μάγκα και μας έφτυσες", "Εκεί δεν έχει μπουζούκια"!
| 2017-08-28 22:30:00

Aπίστευτη "επίθεση" οπαδών σε... Ζ€κα – "Σε κάναμε μάγκα και μας έφτυσες", "Εκεί δεν έχει μπουζούκια"!

Aπίστευτη "επίθεση" οπαδών σε... Ζ€κα – "Σε κάναμε μάγκα και μας έφτυσες", "Εκεί δεν έχει μπουζούκια"!

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού ξέσπασαν κατά του Πορτογάλου άσου για την απόφασή του να αποχωρήσει από το "τριφύλλι". Διαβάστε όλα όσα του έγραψαν στα social media...

Είναι δεδομένο ότι η αποχώρηση του Κάρλος Ζέκα δεν άρεσε στην πλειονότητα του κόσμου του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος διεθνής μέσος ήταν ο στυλοβάτης της ομάδας και η απουσία του θα γίνει εμφανής φέτος για το «τριφύλλι».

Όπως ήταν φυσικό, οι οπαδοί των «πρασίνων» αποχαιρέτησαν τον Πορτογάλο στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικά στην τελευταία ανάρτηση (από τις 7 Αυγούστου) του ποδοσφαιριστή στο Instagram έγινε καταιγισμός σχολίων.

Ανάμεσα στα αποχαιρετιστήρια μηνύματα υπήρχαν αρκετά που ήταν πολύ σκληρά για τον Ζέκα. Οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί αναγνώρισαν ότι ο παίκτης έφυγε λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης και της αδυναμίας της διοίκησης να τον κρατήσει, τον κατέκριναν, όμως, για τη συμπεριφορά του.

Δεν ήταν λίγοι που τον κατηγόρισαν για φιλαργυρία, ενώ είχε κάνει δηλώσεις ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στη Λεωφόρο. Παράλληλα, άλλοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι κάτι φοβερό ποδοσφαιρικά και απέκτησε αξία στον Παναθηναϊκό.

Το sportdog.gr συγκέντρωσε μερικά εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει...

Αντίο μεγάλε αρχηγέ να είσαι πάντα καλά ακόμα και αν μας εφτυσες στη μούρη για 800.000€

Έφυγες από μια πολύ μεγαλύτερη ομάδα, για να πας σε μια άλλη μικρού πρωταθλήματος και πολύ μικρής ιστορίας μπροστά στον Παναθηναϊκό! Άλλο που εσύ ήσουν αρχηγός για μερικά χρόνια στην χειρότερη ομάδα ολων των εποχών από τη δημιουργία του Παναθηναϊκού, 109 χρόνια πριν!

Ρε ζεκα γιατι τωρα . Τωρα που η ομαδα ειναι στα χαλια της το κανεις αυτο ???? Εισαι ο καλυτερος και φευγεις τελευταια στιγμη σκεψου ρε φιλε την ομαδα και τον κοσμο της .

Αντιο Καρολε! Ξερουμε ολοι οτι δεν ειχες αλλη επιλογη απο το να φυγεις.. Δε γινοταν να μεινεις με αυτη την ανικανη διοικηση που μερα με τη μερα μας ριχνει πιο χαμηλα. Την εβλεπα να ερχοταν αυτην την κατρακυλα και ηλπιζα να κανεις υπομονη οσο μπορεις και να κρατηθεις, αλλα γνωριζα ποσο δυσκολο ειναι... Ειναι οι πιο μαυρες σελιδες του Παναθηναϊκου

Δεν θα είναι ένας απλος παίχτης, θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος εκεινου του πρωταθλήματος

Σε κάναμε μάγκα στον Παναθηναϊκό και τώρα φεύγεις για κάτι ψίχουλα..

Good Luck . Carlos Z€ca

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags