Facebook Pixel "Αυτή είναι η πρόταση της Καραμπάγκ για Ενρίκε - Τόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ"
| 2017-08-29 16:41:00

"Αυτή είναι η πρόταση της Καραμπάγκ για Ενρίκε - Τόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ"

"Αυτή είναι η πρόταση της Καραμπάγκ για Ενρίκε - Τόσα ζητάει ο ΠΑΟΚ"

Αζέρος δημοσιογράφος αποκαλύπτεις τις λεπτομέρειες πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση και παρουσιάζει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να κλείσει η μεταγραφή.

Ο Αζέρος δημοσιογράφος, Κενάν Μασταλίεφ, μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 για τα δεδομένα της υπόθεσης του Πέδρο Ενρίκε σχετικά με το ενδιαφέρον της Καραμπάγκ.

Αναλυτικά:

Για το αν η Καραμπάγκ θέλει να ενισχυθεί μετά την πρόκριση της στους ομίλους του Champions League: "Ναι θέλουν να είναι όσο πιο δυνατοί γίνεται επειδή θα συμμετέχουν και στο Champions League και ο παίκτης που θέλουν για αυτό, είναι ο Πέδρο Ενρίκε του ΠΑΟΚ".

Για το αν ο Πέδρο Ενρίκε είναι η μοναδική περίπτωση που απασχολεί την Καραμπάγκ: "Η ομάδα θέλει να ενισχυθεί και ψάχνει τρόπο να το πετύχει αυτό. Μία περίπτωση επίσης που απασχολεί, είναι αυτή του Τζο Λέντλι, που αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο, ως αμυντικός χαφ, αλλά έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στα αριστερά της επίθεσης. Ξέρουν ότι ο Ενρίκε μπορεί να βοηθήσει και αριστερά και στα δεξιά και για αυτό τον θέλουν. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες ή κάποιος άλλος, η Καραμπάγκ ψάχνει μία ποιοτική λύση με αφορμή τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League".

Για τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης: "Ο ΠΑΟΚ ζητάει από την Καραμπάγκ ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Ενρίκε. Η Καραμπάγκ προσφέρει 500.000 ευρώ για να πάρει τον παίκτη για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού. Η Καραμπάγκ θα δώσει στον παίκτη το συμβόλαιο του στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά, εφόσον τον πάρει δανεικό, ενώ θα υπάρχουν κι αρκετά μπόνους, για παράδειγμα για το Champions League ή το πρωτάθλημα. Πρώτα τους ενδιαφέρει να κάνουν τη μεταγραφή είτε με δανεισμό, είτε με κάποιον άλλο τρόπο και κατόπιν θα μπει στη συζήτηση και η οψιόν".

Για τις πιθανότητες που δίνει να τα βρουν οι δύο ομάδες: "Για τον δανεισμό του Ενρίκε δίνω ένα 80%, για να ολοκληρωθεί, γιατί αν ο ΠΑΟΚ δώσει την δυνατότητα στην Καραμπάγκ να τον πάρει δανεικό, ο Ενρίκε θα παίξει στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά δεν θεωρώ πιθανό να πληρώσει η Καραμπάγκ για τον Ενρίκε και να τον πάρει με μεταγραφή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags