Facebook Pixel Μπέος: "Κάποιοι παράγοντες κακώς βρίσκονται στον ΠΑΟΚ"!
| 2017-08-30 17:06:00

Μπέος: "Κάποιοι παράγοντες κακώς βρίσκονται στον ΠΑΟΚ"!

Μπέος: "Κάποιοι παράγοντες κακώς βρίσκονται στον ΠΑΟΚ"!

Ο Αχιλλέας Μπέος κατέθεσε την άποψή του για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει κάνει την υπέρβαση παρά τα πολλά χρήματα που επενδύει ο Ιβάν Σαββίδης. "Μακάρι να μπορούσα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ", είπε μεταξύ άλλων!

Παράλληλα, ο εν αργία δήμαρχος Βόλου χαρακτήρισε απαράδεκτη την επιλογή Στανόγεβιτς, ενώ αναφέρθηκε στο φιλικό του Σαββάτου (02/09) μεταξύ του Δικεφάλου και του ΝΠΣ Βόλου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Μετρόπολις:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ άδικο σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή να υπάρχει ένας άνθρωπος, ο Ιβάν Σαββίδης, που έλυσε το οικονομικό και να μην μπορεί ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει. Όχι ότι είναι αποτυχημένος, βέβαια, όμως ο ΠΑΟΚ μπορεί πολλά περισσότερα με έναν τέτοιο επενδυτή».

Για τις αιτίες που ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να κάνει την υπέρβαση παρά τα πολλά χρήματα που δαπανώνται: «Θεωρώ ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Υπάρχει μια πληθώρα παραγόντων που κάποιοι εξ αυτών είναι αξιόλογοι και δεν αξιοποιούνται και κάποιοι άλλοι κακώς βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει το μαχαίρι και το καρπούζι για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, γιατί είναι πολύ άδικο να επενδύει και οι άνθρωποι δίπλα του να μην ξέρουν το αντικείμενο και πώς να το λειτουργήσουν».

Για τη συμβουλή που θα έδινε στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν θεωρώ πως είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος. Αν με ρωτούσε θα του έλεγα. Από τη στιγμή, όμως, που δεν με ρωτάει παραμένω απλά ένας φίλος και ένας άνθρωπος που θα χαιρόμουν αν ο ΠΑΟΚ πήγαινε καλύτερα. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να τελειώσω με τα προβλήματά μου και να μπορούσα να προσφέρω στον ΠΑΟΚ. Να είστε σίγουροι πως τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά τότε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα. Είναι και ομοιογένεια, οικογένεια, διοίκηση, πειθαρχία και πάνω από όλα αυτοί που ασχολούνται να αγαπούν το αντικείμενο και να μην είναι για τον μισθό μόνο».

Για τον αφελληνισμό της ομάδας: «Ο ΠΑΟΚ έχει οργανωμένη ομάδα υποδομών, ξοδεύει πολλά χρήματα για τις ακαδημίες και είναι άδικο αυτό το κομμάτι να μη δίνει αποτέλεσμα».

Για την επιλογή Στανόγεβιτς: «Ήταν απαράδεκτη η επιλογή Στανόγεβιτς. Δεν ξέρω ποιος την εισηγήθηκε αλλά αυτός που το έκανε δεν πρέπει να ασχοληθεί ξανά με εισηγήσεις και προτάσεις. Δεν προτείνουμε ένα πρόσωπο απλά επειδή μπορεί να είναι συγγενής ή φίλος. Πρέπει να είναι ικανός για να μπορεί να κάνει τη δουλειά. Αυτός δεν έκανε ούτε για τον Ολυμπιακό Βόλου που ήμουν. Ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις προϋποθέσεις για να φτιάξει μια καλύτερη ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος και δυστυχώς η επιλογή του προπονητή δεν απέδωσε. Και η προετοιμασία, όπως μαθαίνω, ήταν βόλτα με ποδήλατα στο χωριό».

Για το φιλικό του Σαββάτου (02/09) ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλο και ΠΑΟΚ:«Εννοείται πως θα είμαι παρών. Έρχεται στην πόλη μου ένα τεράστιο μέγεθος όπως ο ΠΑΟΚ για φιλανθρωπικό σκοπό και θα απέχω; Προς Θεού. Θα είμαι εκεί και σας λέω εκ των προτέρων να μη νομίζετε πως θα είναι εύκολος αντίπαλος ο ΝΠΣ Βόλος. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που θα θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και θα το δείτε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags