Facebook Pixel "Διψασμένος" για τίτλο ήρθε ο Σιλά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-30 19:12:00

"Διψασμένος" για τίτλο ήρθε ο Σιλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Διψασμένος" για τίτλο ήρθε ο Σιλά! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Aφρικανός μέσος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στους ένθερμους όπως είπε οπαδούς της ομάδας, συνδυάζοντας τα 110α γενέθλια με τίτλο!

Πιο συγκεκριμένα ο άσος από το Μάλι υποστήριξε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube: «Είμαι χαρούμενος που μπαίνω στην μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού, που είναι από τα πιο ιστορικά κλαμπ με ένθερμους οπαδούς. Περιμένω να παίξω για αυτούς.

Σέβομαι τον Ζέκα γιατί ήταν αρχηγός του Παναθηναϊκού όμως εγώ είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου, είμαι αμυντικό χαφ και τα αμυντικά στοιχεία με χαρακτηρίζουν όμως προσπαθώ με την προπόνηση να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι θα προσπαθήσω για τα 110α γενέθλια της ομάδας να προσπαθήσω να πετύχει τους στόχους της και να κατακτήσει κάποιον τίτλο που γνωρίζω πως έχει καιρό να το κάνει. Να δώσουμε έτσι χαρά στους ένθερμους οπαδούς της».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags