Facebook Pixel Κονέ και... τέλος! Δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ
| 2017-08-31 20:44:00

Κονέ και... τέλος! Δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Κονέ και... τέλος! Δεν παίρνει στόπερ η ΑΕΚ

Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα είναι και η τελευταία μεταγραφή της Ένωσης, καθώς αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί αμυντικός.

Η απόφαση πάρθηκε με την σύμφωνη γνώμη του Χιμένεθ αφού θεωρήθηκε υπερβολικό να έχει η ομάδα σε δύο μήνες από τώρα εφτά σεντερ μπακ (ο Γιαννούτσος υπολογίζεται για αριστερός στόπερ) με τους τέσσερις να είναι εν δυνάμει βασικοί (Βράνιες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και οποίος θα ερχόταν).

Ο Χιμένεθ μετά την προετοιμασία είχε ζητήσει να μην δοθεί δανεικός ο Τζανετόπουλος παρά τις προτάσεις που υπήρχαν ενώ από την προηγούμενη σεζόν είχε πει στην διοίκηση ότι πιστεύει πολύ στον Γιανούτσο όχι μόνο ως αριστερό μπακ αλλά και ως αριστερό στόπερ και τον έχει χρησιμοποιήσει εκεί σε προπονήσεις και κάποια φιλικά.

Η ΑΕΚ αποφάσισε να ποντάρει σε αυτά τα παιδιά και στην… υγεία των Τσόσιτς και Βράνιες. Η απόφαση πάρθηκε και θα κριθεί από τα αποτελέσματα της.

Σίγουρα λύσεις στο κέντρο της άμυνας μπορεί να δώσει κι ο Γιόχανσον όμως τόσο ο Χιμένεθ όσο και ο Σουηδός έχουν ενημερωθεί ότι από αύριο ο παίκτης δεν θα υπολογίζεται το ίδιο αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αν δεν εχει αλλάξει κάτι ο Γιόχανσον δεν θα ξαναπάρει θέση στις αποστολές. Αν αλλάξει η απόφαση τότε η ΑΕΚ θα βρει σίγουρα λύσεις για το κέντρο της άμυνας από τον Σουηδό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags