Facebook Pixel Χάθηκε ο Τζον για Παναθηναϊκό! Γιατί "ναυάγησε" το σούπερ deal
| 2017-09-01 00:05:00

Χάθηκε ο Τζον για Παναθηναϊκό! Γιατί "ναυάγησε" το σούπερ deal

Χάθηκε ο Τζον για Παναθηναϊκό! Γιατί "ναυάγησε" το σούπερ deal

Η συμφωνία που θα έφερνε τον Ολλανδό στο Τριφύλλι και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στην πρωταθλήτρια Πορτογολίας δεν στάθηκε εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Η πρόταση της Μπενφίκα στον Παναθηναϊκό για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ήταν άκρως δελεαστική, καθώς περιελάμβανε τη μεταγραφή του Έλληνα γκολκίπερ αντί 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από το καλοκαίρι του 2018 και τον Όλα Τζον ως αντάλλαγμα.

Αυτό σήμαινε ότι το Τριφύλλι θα κρατούσε για τη φετινή σεζόν τον βασικό του τερματοφύλακα και θα προσέθετε στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό εξτρέμ.

Ωστόσο, το deal δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί λόγω του ελάχιστου χρόνου που απέμενε μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο ομάδες εξασφάλισαν τη συμφωνία για το συγκεκριμένο ποσό, συν ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Βλαχοδήμο, όμως δεν υπήρχε αρκετός χρόνος ώστε να διευθετηθεί το συμβόλαιο του Τζον.

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι τα βρήκαν με τον Βλαχοδήμο, όμως ο Ολλανδός ήταν πιο... ζόρικος καθώς ζήτησε όρους που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να καλύψει άμεσα. Χρόνος για περαιτέρω διαπραγματεύσεις δεν υπήρχε κι έτσι η συμφωνία χάλασε.

Πάντως, μιας και η Μπενφίκα θα άφηνε τον 24χρονο τερματοφύλακα για έναν χρόνο στην Αθήνα με τη μορφή δανεισμού, ίσως να επανέλθει με διαφορετική πρόταση στις επόμενες ημέρες.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags