Facebook Pixel "Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ"
| 2017-09-01 15:19:00

"Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ"

"Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ"

Διαβάστε πώς σχολίασε ο Γιώργος Τουρσουνίδης στο Metropolis 95.5 το τριπλό χθεσινό μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο, Σαμπράνο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ: «Θεωρώ τον Βιεϊρίνια ως έναν από τους τρεις καλύτερους ξένους που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα αλλάζει επίπεδο με την απόκτησή του».

Για το αν κερδίζεται η χρονιά μετά τις τελευταίες μεταγραφές: «Σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία, πλέον, με τις μεταγραφές που έγιναν. Το αν κερδίζεται ή όχι, αγωνιστικά θα το δούμε. Όταν είπα ότι χάθηκε η χρονιά, εννοούσα ότι χάθηκε η Ευρώπη και πως με αυτήν την εικόνα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ για να σώσει τη χρονιά πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, ή τουλάχιστον να το διεκδικήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Όλα τα παιδιά έχουν καλό βιογραφικό και παραστάσεις. Μένει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Μιλώ για τους Σαμπράνο, Μαουρίτσιο, αφού τον Βιεϊρίνια τον γνωρίζουμε και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Συν τοις άλλοις θα βγάλει και ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή γιατί έχει δεθεί με την ομάδα. Μακάρι οι ποδοσφαιριστές αυτοί να δώσουν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να αλλάξει επίπεδο. Μπορούν να το κάνουν. Έγιναν πολύ καλές κινήσεις έστω και την τελευταία στιγμή, αρκεί να φανεί αυτό και στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags