Facebook Pixel Το ξεχωριστό «αντίο» του Κασάμι σε Μαρινάκη – Ολυμπιακό και Θύρα 7 (ΦΩΤΟ)
| 2017-09-01 17:22:00

Το ξεχωριστό «αντίο» του Κασάμι σε Μαρινάκη – Ολυμπιακό και Θύρα 7 (ΦΩΤΟ)

Το ξεχωριστό «αντίο» του Κασάμι σε Μαρινάκη – Ολυμπιακό και Θύρα 7 (ΦΩΤΟ)

Ο Παϊτίμ Κασάμι αποχαιρέτισε οριστικά τους «ερυθρολεύκους» με ένα κείμενο στα Social Media, το οποίο συνοδεύει με φωτογραφίες και στο οποίο εκφράζει την αγάπη του για τον σύλλογο, ευχαριστεί για όσα έζησε τα τρία τελευταία χρόνια στο Λιμάνι και… φωνάζει πως «είμαι ένας από εσάς»!

Αναλυτικά:

Οι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα της αλλαγής και μίας νέας σελίδας στην καριέρα μου με τη φανέλα της Σιόν.

Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή, την καριέρα και την καρδιά μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια έγιναν πολλά, κερδίσαμε πολλά και όλα αποτελούν μάθημα για εμένα.

Για πάντα θα είμαι ευγνώμων σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο για όσα μου προσέφερε και όσα με δίδαξε, για το γεγονός ότι με έκανε πρωταθλητή, με αγκάλιασε, με έκανε μέλος της οικογένειας του Θρύλου.


Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα για να έρθω στην Ελλάδα, μου συμπεριφέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μου προσέφερε τα πάντα, τον πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Τον άνθρωπο που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τον δρόμο για να μεγαλουργήσει ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ για όλα πρόεδρε.


Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Βρέντζο και τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, αλλά και τους προπονητές με τους οποίους εργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια. Ενα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στους συμπαίκτες μου, στους οποίους εύχομαι να ανεβάσουν τον Ολυμπιακό ακόμη ψηλότερα.

Τέλος, θέλω να πω ένα ειλικρινές "ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ" στους ανεπανάληπτους οπαδούς μας. Εσείς είστε η δύναμη, η ψυχή του συλλόγου. Θύρα 7 με τσαμπουκά... Καλή επιτυχία Ολυμπιακάρα μου.

Εις τo επανιδείν ❤️

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags