Facebook Pixel Η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Βέμερ του Παναθηναϊκού!
| 2017-09-02 08:31:00

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Βέμερ του Παναθηναϊκού!

Η δήλωση του Αλέξη Κούγια για τον Βέμερ του Παναθηναϊκού!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ όποτε τοποθετείται, κλέβει την παράσταση!

Σχολίασε ότι ο Φάρκας δεν είναι σαν τον Βέμερ του Παναθηναϊκού, καθώς έχει προσφέρει στην ομάδα...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ στο sportlarissa:

Για το φιλικό: «Ήταν ένα εξαιρετικό φιλικό. Ήταν και για τις δύο ομάδες χρήσιμο. Για τα Τρίκαλα λόγω ρυθμού που τον χρειάζονται αλλά και για εμάς που έχουμε διακοπή 15 ημερών και δεν είναι ότι καλύτερο. Όχι τόσο για τους παίκτες τους βασικούς μας αλλά για τους παίκτες που ήρθαν. Αλλά και τους παίκτες που δεν είχαν λεπτά συμμετοχής».

Για τις σημερινές επιλογές: «Δεν είναι παίκτες που αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. Είναι τα παιδιά που θέλουμε να δούμε. Είναι και μία εντεκάδα που για πρώτη φορά παίζει μαζί. Παίξανε στο πρώτο ημίχρονο οι τρεις παίκτες που ήρθαν τώρα μαζί με κάποια παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Εμένα μου άρεσε η ΑΕΛ. Και ο Γιοβάνοβιτς και ο Μπάμπιτς από τους καινούριους. Και ο Λαγός είναι καλός παίκτης. Μου άρεσαν και μερικά παιδιά δικά μας. Ο Μασούρας είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστές. Και ο Καρατάσιος. Η ΑΕΛ έχει πολύ καλό υλικό φέτος. Είδατε και τους παίκτες που μπήκαν στη συνέχεια».

Για τις μεταγραφες: «Για τους καλούς παίκτες οι μεταγραφές δεν τελειώνουν ποτέ».

Για τις αποχωρήσεις: «Από την στιγμή που ο Φάρκας δεν θέλει να λύσει το συμβόλαιο του είμαστε υποχρεωμένοι. Είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει στην ομάδα. Δεν μπορείς να του συμπεριφερθείς σαν έναν παίκτη που σε κοροϊδεύει. Σαν τον Βέμερ του Παναθηναϊκού. Είναι ένας παίκτης που έπαιξε 40 παιχνίδια και φέτος ξεκίνησε βασικός. Επειδή δώσαμε τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί παίκτες μας σε αυτή τη θέση όπως ο Γκόλιας, ο Ζίζιτς, ο Γιοβάνοβιτς. Κι επειδή είναι ένας παίκτης που θέλει να παίζει και δεν είναι ωραίο να έχεις στα αποδυτήρια… μούτρα.

Από την στιγμή όμως που του το είπαμε αργά δεν μπορείς να τον ακυρώσεις. Είμαστε ΑΕΛ και όχι η ομάδα των μπράβων. Μη βλέπετε την περίπτωση του Αναστασόπουλου που είναι κάτι πολύ σοβαρό. Δεν θέλω να αναφερθώ περαιτέρω. Είναι κάτι που το γνωρίζουν λίγοι».

Για τον τεχνικό Διευθυντή: «Ο κ. Πάους δεν θέλει τεχνικό Διευθυντή. Προφανώς έχει μία ανασφάλεια λόγω του Ηλία Φυντάνη και των προβλημάτων που δημιούργησε. Και δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον και να τον βάλεις μέσα στα μυστικά της ομάδας. Πρέπει να ναι ένας άνθρωπος με πολύ ποιότητα αλλά και εμπιστοσύνης. Δηλαδή ο Κυπαρίσσης, ο Δοδοντσάκης και ο δικός μου άνθρωπος, ο Ηλίας Φυντάνης, που με απογοήτευσε.

Έκανα κρούση στον κ. Αλεξούλη και κ. Παραφέστα για την θέση αλλά αρνήθηκαν. Βέβαια αυτό το μοντέλο των ομάδων με τους τεχνικούς Διευθυντές έχει αλλάξει πια. Δεν είναι όπως παλιά. Είναι πολλές οι υποχρεώσεις των ομάδων και είναι επαγγελματική απασχόληση. Δεν είναι εύκολο».

Για τον Πάους: «Θέλω να λιγοστέψω τα λάθη μας. Δεν είναι καλό να αλλάζουν πρόσωπα. Εκείνο που θέλω να σας πω γιατί δημιουργήθηκε μία λάθος εντύπωση είναι πως εμείς είμαστε ικανοποιημένοι από τον κ. Πάους. Τον στηρίζουμε. Τον πιστεύουμε. Θεωρούμε πως ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας στο σύνολο των επιλογών».

Για την συγκομιδή: «Όχι την περσινή συγκομιδή. Ήδη την έχουμε ξεπεράσει με την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης. Εγώ θα στεναχωρηθώ για οποιαδήποτε βαθμολογική συγκομιδή κάτω των πέντε πόντων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags