Facebook Pixel Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο νεαρός Ουαλός! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-03 12:42:00

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο νεαρός Ουαλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έσπασε όλα τα ρεκόρ ο νεαρός Ουαλός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξέχαστο θα μείνει το ματς της Ουαλίας με την Αυστρία στον νεαρό Μπεν Γούντμπερν!

Ο νεαρός χαφ της Λίβερπουλ, έπειτα από το ιστορικό επίτευγμα του νεότερου σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, έκανε μαγική την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ουαλίας!

Πέρασε με αλλαγή στη θέση του Λόρενς στο 69ο λεπτό και στο 74' χρίστηκε σκόρερ με δυνατό δεξί σουτ για το τελικό 1-0 που διατηρεί τους «δράκους» σε τροχιά πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ 2018.

Μεσολάβησαν μόλις 261 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο χορτάρι μέχρι και την κατάληξη της μπάλας στα δίχτυα του Λίντνερ, πράγμα που κάνει αυτό το γκολ, το πιο γρήγορο σε ντεμπούτο ποδοσφαιριστή!

Επιπλέον, έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ για την Ουαλία, σε ηλικία 17 ετών και 322 ημερών, αφού ο Γκάρεθ Μπέιλ στο συγκεκριμένο κομμάτι διατηρεί τα σκήπτρα, έχοντας βρει το δρόμο για τα δίχτυα σε ηλικία 17 ετών και 35 ημερών, την 7η Οκτωβρίου του 2006, σε ματς κόντρα στη Σλοβακία για τα προκριματικά του Euro 2008.

Τον περασμένο Νοέμβρη, σε ματς της Λίβερπουλ με τη Λιντς για το Λιγκ Καπ, ο Γούντμπερν είχε γίνει ο νεότερος που σκοράρει για τους «κόκκινους», σε ηλικία 17 ετών και 45 ημερών, ξεπερνώντας τον Μάικλ Όουεν που το είχε καταφέρει σε ηλικία 17 ετών και 143 ημερών!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags