Facebook Pixel Αποκάλυψη για το μέλλον του Ινιέστα!
| 2017-09-05 11:00:00

Αποκάλυψη για το μέλλον του Ινιέστα!

Αποκάλυψη για το μέλλον του Ινιέστα!

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια περί μεταγραφής του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, με την Γιουβέντους μάλιστα να παρουσιάζεται ως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
 

Ωστόσο, ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ανέφερε στη συνέντευξή του στη Mundo Deportivo πως ο Αντρές Ινιέστα είναι κοντά στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα!

"Έχουμε ήδη μια κατ' αρχήν συμφωνία για ανανέωση και ελπίζουμε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να πέσουν οι υπογραφές τις επόμενες εβδομάδες. Αυτές τις ημέρες θα συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις, όμως ο Ινιέστα είναι ένας παίκτης που θέλουμε να αποσυρθεί εδώ και να αποσυρθεί όποτε το θελήσει", ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ και συνέχισε για το συμβόλαιο:

"Η ιδέα είναι να έχουμε ένα συμβόλαιο που να ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο, μέχρι να σκεφτεί ότι θέλει να τα παρατήσει ή να το αλλάξει. Θέλουμε να τελειώσει σύντομα αυτό το θέμα, αλλά συνεχίζουμε να συζητάμε. Στην τελική, ο Ινιέστα είναι όπως ο Μέσι, αποτελούν τον καθρέφτη για τα παιδιά της Μασία και των νέων γενεών".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags