Facebook Pixel "Μπουρλότο" στη Χιλή!
| 2017-09-06 11:54:00

"Μπουρλότο" στη Χιλή!

"Μπουρλότο" στη Χιλή!

Οι δύο μεγάλοι άσοι της εθνικής ομάδας, Αρτούρο Βιδάλ και Αλέξις Σάντσες φαίνεται οτι είναι έτοιμοι να πουν "αντίο" στην ομάδα! 

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τη Βολιβία, τόσο ο άσος της Άρσεναλ όσο και ο μέσος της Μπάγερν με τα... αινιγματικά μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής τους από την εθνική ομάδα.

«Και έρχεται η στιγμή που κουράζεσαι. Κουράζεσαι να σε επικρίνουν με λόγο ή χωρίς λόγο, που θέλουν να σε βλέπουν να χάνεις, κουράζεσαι από τον ίδιο τον εαυτό σου. Άλλη μια φορά θα σηκωθώ, αφού θα έχω κλάψει μετά από μια ήττα. Κουράζεσαι να λες στον κόσμο και σε όσους σε στηρίζουν ότι όλα πάνε καλά. Το χειρότερο είναι ότι ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε πως σε κάνει να αισθάνεσαι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξις Σάντσες, συμπληρώνοντας ότι νιώθει ο ίδιος μεγάλη ευθύνη για την πορεία της ομάδας, ωστόσο λυπάται για τη στάση που κρατούν οι δημοσιογράφοι.

«Συγγνώμη Χιλή για αυτές τις δύο ήττες. Τα δώσαμε όλα στο γήπεδο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δύο παιχνίδια και το Μουντιάλ μου μένουν, σας ευχαριστώ για την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια» ήταν το μήνυμα του Βιδάλ.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags