Facebook Pixel Εξελίξεις στην Τούμπα με δύο κορυφαία ονόματα – Ετοιμάζεται μία... χρυσή και μία ηχηρή μεταγραφή;
| 2017-09-06 12:00:00

Εξελίξεις στην Τούμπα με δύο κορυφαία ονόματα – Ετοιμάζεται μία... χρυσή και μία ηχηρή μεταγραφή;

Εξελίξεις στην Τούμπα με δύο κορυφαία ονόματα – Ετοιμάζεται μία... χρυσή και μία ηχηρή μεταγραφή;

Τι γίνεται στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες με βασικούς ξένους άσους της ομάδας - Γιατί αποχωρούν και πού μπορεί να συνεχίσουν την καριέρα τους; Διάβασε στο sportdog.gr.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει λήξει και στον ΠΑΟΚ να έχουν ενημερώσει ότι δεν θα κάνουν άλλες κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο στην Τούμπα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για παίκτες που δε βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και μπορεί να αποχωρήσουν.

Ο πρώτος βασικός υποψήφιος είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος παραμένει... φευγάτος από τον Δικέφαλο, όπως σας γράφαμε αναλυτικά και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ωστόσο ακόμα δεν έχει φέρει επίσημη πρόταση, κάτι για το οποίο ενημέρωσε χθες σχετικά και η "ασπρόμαυρη" διοίκηση.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ολλανδό μέσο από την Τουρκία, ωστόσο καμία ομάδα, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να προσφέρει στον παίκτη το συμβόλαιο που απολαμβάνει στην Τούμπα. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει να "ψάχνεται" στην Αραβία, εκεί όπου τα χρήματα είναι πολλά και δεδομένα μπορεί να βρει μια πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει, όπως φαίνεται, πιθανότητα άμεσης αποχώρησης του Γκόικο Τσίμιροτ, μιας και οι ελκυστικές αγορές για τον παίκτη είναι κλειστές και ο εφικτός προορισμός της Τουρκίας, δε φαίνεται να... ιντριγκάρει ούτε τον παίκτη, αλλά ούτε και τον μάνατζέρ του.

Ο Βόσνιος άσος, άλλωστε, εκπροσωπείται από το κορυφαίο γραφείο του Φάλι Ραμαντάνι, κάτι που σημαίνει ότι η μεταγραφή του παίκτη μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όταν θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος και μόλις, φυσικά, δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Δεν αποκλείεται, βέβαια, ήδη να "δουλεύεται" ένα τέτοιο deal... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags