Facebook Pixel Όλα ΟΚ με Μακ, ευχάριστα και για τον Κρέσπο
| 2017-09-06 13:05:00

Όλα ΟΚ με Μακ, ευχάριστα και για τον Κρέσπο

Όλα ΟΚ με Μακ, ευχάριστα και για τον Κρέσπο

Ο Σλοβάκος εξτρέμ έκανε αποθεραπεία σήμερα στη Ν.Μεσημβρία, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα. Ανεβάζει στροφές ο Ισπανός.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

H δουλειά ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση. Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν παιχνίδια 5-2, πριν ξεκινήσει το κυρίως πρόγραμμα που περιελάμβανε ένα σετ από διάφορες ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο. Για φινάλε διεξήχθη παιχνίδι 10 Vs 10 με τερματοφύλακες, το οποίο ήταν επικεντρωμένο στο transition game.

Οι εξετάσεις του Ρόμπερτ Μακ , έδειξαν ότι ο τραυματισμός του Σλοβάκου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Δευτέρα. Ο ποδοσφαιριστής έκανε αποθεραπεία και συνέχισε με θεραπεία για να ξεπεράσει τον πλήρως τραυματισμό του. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί ο Μακ να κάνει και κάποιες θεραπείες με υπερβαρικό οξυγόνο τις επόμενες μέρες.

Ο Χοσέ Κρέσπο έβγαλε ένα κομμάτι του προγράμματος και στην συνέχεια έκανε κάποιες ασκήσεις με την μορφή τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του. Τα δείγματα ήταν άκρως θετικά και ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς το απόγευμα.

Τέλος ο Στέλιος Μαλεζάς εμφανίστηκε στο γήπεδο με προστατευτική μάσκα, την οποία θα φορά για 2-3 εβδομάδες προκειμένου να προστατεύσει το σημείο που χτύπησε στην προπόνηση της Τρίτης. Παίκτες και τεχνικό τιμ ανανέωσαν το ραντεβού του για το απόγευμα στις 18:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags