Facebook Pixel Η "εξομολόγηση" του Ρέι στον Junior reporter του ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-09-07 14:38:00

Η "εξομολόγηση" του Ρέι στον Junior reporter του ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "εξομολόγηση" του Ρέι στον Junior reporter του ΠΑΟΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις μέρες μας οι ποδοσφαιριστές έχουν συνηθίσει την ζωή μπροστά από τις κάμερες και έχουν εξοικείωση με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Τι γίνεται όμως όταν απέναντί σου έχεις ένα μικρό παιδί;

O μικρός Αργύρης γνωρίζει την θέση, όντας και αυτός τερματοφύλακας, οπότε ήταν ο πλέον κατάλληλος για να κάνει μία «ανάκριση» στον Ροντρίγκο Ρέι . Άψογα προετοιμασμένος, με ένα σκονάκι γεμάτο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, κάθισε απέναντι στον Αργεντινό τερματοφύλακα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Ο Αργύρης ξεκίνησε με προσωπικές ερωτήσεις και σταδιακά η συζήτηση πέρασε σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον Ρέι να δίνει αρκετές συμβουλές στον μελλοντικό του συνάδελφο και στο φινάλε να του δίνει ένα γευστικότατο δώρο.

Ο Αργεντινός «κίπερ» του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ως καθαρόαιμος επιθετικός. «Ξεκίνησα να παίζω ως σέντερ φορ, μετά από δύο χρόνια κατάλαβα ότι η θέση μου είναι κάτω από τα γκολπόστ, γιατί μου άρεσε να πέφτω στο έδαφος και να παίζω. Μου άρεσε πολύ αυτό και έτσι το αποφάσισα να μείνω σε αυτή τη θέση».

Αναφερόμενος για τους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα είπε: «Όταν πηγαίνω σε μια νέα ομάδα θέλω πάντα το καλύτερο. Ονειρεύομαι να μπορέσω να κερδίσω κάποιον τίτλο εδώ, με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και το πιο σημαντικό είναι πάντα μέσα στο γήπεδο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, για να μπορέσω να κερδίσω κάτι και αυτό είναι το όνειρό μου, να μπορέσω να κερδίσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».

Ο Ρέι μίλησε και για την επιλογή που έκανε να αφήσει την πατρίδα του και να έρθει στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. «Όταν παρουσιάστηκε η δυνατότητα να έρθω στον ΠΑΟΚ», είπε «έψαξα για την ομάδα, για την ιστορία της, μίλησα με συμπατριώτες μου που έχουν παίξει εδώ. Ολοι μου μίλησαν με πολύ καλά λόγια για την ομάδα, για την πόλη, για το πάθος που έχουν οι οπαδοί του και είναι πράγματα που υπάρχουν και στη χώρα μου στο ποδόσφαιρο και αυτό μου άρεσε πολύ. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία ζωής την οποία ζω με μεγάλη όρεξη».

Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είναι κάτι που έχει επηρεάσει την ομάδα, αλλά ο Ροδρίγο Ρέι κοιτάει μπροστά, όπως τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως είναι μια κατάσταση που μας πονάει όλους, γιατί ο καθένας θέλει την ομάδα να πηγαίνει καλά και η ομάδα του να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, όμως είναι σίγουρα κάτι που πέρασε, μας πονάει αλλά πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, τις διοργανώσεις που μας έμειναν να παίξουμε και πρέπει να προσπαθήσουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του Ροδρίγο Ρέι στο PAOKTV. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags