Facebook Pixel "O Ζαμπράνο θα γίνει αρχηγός στον ΠΑΟΚ"!
| 2017-09-09 09:38:00

"O Ζαμπράνο θα γίνει αρχηγός στον ΠΑΟΚ"!

"O Ζαμπράνο θα γίνει αρχηγός στον ΠΑΟΚ"!

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο παλαίμαχος Περουβιανός μέσος Κάρλος Σεγάρα, μίλησε για τον Κάρλος Ζαμπράνο και τόνισε πως μπορεί να γίνει αρχηγός του Δικεφάλου.

Ο 40χρονος είναι ένας από τους πέντε Περουβιανούς (μαζί με τον Ζαμπράνο) που έχουν φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου καθώς αγωνίστηκε για τον ΠΑΟΚ το 2006. Ο Σεγάρα που πλέον είναι βοηθός προπονητή στην Σπόρτινγκ Κριστάλ γνωρίζει πολύ καλά τον Ζαμπράνο και μίλησε για αυτόν στην εφημερίδα Metrosport.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Ζαμπράνο είναι ένας ποδοσφαιριστής με καλή τεχνική, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και δυνατή ιδιοσυγκρασία. Ανασταλτικά είναι πολύ καλός. Διαθέτει δύναμη, ταχύτητα και τεχνική, όλα συνθέτουν έναν ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή. Και επιδιώκει και την επαφή με την μπάλα.

Υπάρχουν αγώνες που τον απέβαλαν γιατί δεν μπόρεσε να ελέγξει τον χαρακτήρα του. Πάντως δεν έχω ακούσει να έχει προσωπικά προβλήματα. Ήταν πολύ καλός στην Γερμανία. Απ΄ όσο γνωρίζω επρόκειτο να υπογράψει σε κάποια μεγάλη ομάδα εκεί αλλά δεν ξέρω γιατί δεν συνέβη αυτό. Μπορεί να γίνει αρχηγός του ΠΑΟΚ χωρίς δεύτερη σκέψη». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags