Facebook Pixel Αντεπίθεση από ΠΑΟΚ με βαριά "όπλα" - Έτσι πάει να πάρει το νταμπλ, ποιοι βγαίνουν μπροστά για "μάχη"
| 2017-09-09 11:15:00

Αντεπίθεση από ΠΑΟΚ με βαριά "όπλα" - Έτσι πάει να πάρει το νταμπλ, ποιοι βγαίνουν μπροστά για "μάχη"

Αντεπίθεση από ΠΑΟΚ με βαριά "όπλα" - Έτσι πάει να πάρει το νταμπλ, ποιοι βγαίνουν μπροστά για "μάχη"

Γιατί στην Τούμπα λένε ότι θα πάρουν τίτλους; Πώς ετοιμάζονται να τους «χτυπήσουν»; Ο κόουτς, πάντως, έχει πάρει το... μήνυμα και η αρχή αναμένεται να γίνει από τη Ριζούπολη!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν κυριολεκτικά στα… κάγκελα μετά την "γκέλα" στη Λιβαδειά και τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ.

Οι μεταγραφές ωστόσο των Ομάρ Ελ Καντουρί, Ζοσέ Μαουρίτσιο, Αντελίνο Βιεϊρίνια και Κάρλος Ζαμπράνο αναπτέρωσαν το ηθικό των ΠΑΟΚτσήδων, που πλέον κάνουν όνειρα ακόμα και για νταμπλ.

Στην Τούμπα λένε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την… αντεπίθεση και ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά δεν βλέπει την ώρα να δει την ομάδα του στη Ριζούπολη απέναντι στο Απόλλωνα, με το κυρίαρχο ερώτημα στη Θεσσαλονίκη να είναι το ποιοι από τους νέους παίκτες θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τα ασπρόμαυρα.

Αυτός που είναι σίγουρος, είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ετοιμάζει για να πάρει θέση πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, περιμένοντας από τον πρώην παίκτη της Μπρέσια να δώσει περισσότερα από τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που δεν πατάει καλά από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Από την άλλη, είναι σίγουρο πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα μείνει εκτός αποστολής, μιας και χρειάζεται κάποιες ημέρες ακόμα για να φτάσει στα απαραίτητα επίπεδα ετοιμότητας, ενώ… σχεδόν έτοιμοι για το ντεμπούτο τους είναι οι Ζοσέ Μαουρίτσιο και Κάρλος Ζαμπράνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags