Facebook Pixel Πιστεύει στη... συγχώρεση ο Κλοπ
| 2017-09-09 13:28:00

Πιστεύει στη... συγχώρεση ο Κλοπ

Πιστεύει στη... συγχώρεση ο Κλοπ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ σε δηλώσεις του τόνισε πως ελπίζει οτι οι οπαδοί των "ρεντς" θα συγχωρήσουν τον Βραζιλιάνο άσο για το γεγονός οτι ήθελε να φύγει για την Μπαρτσελόνα...

Ο Γερμανός κόουτς, βάσει των λεγομένων του, εκτιμά ότι από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν είχε κάποιο παράπονο από την ομάδα, τότε ο κόσμος μπορεί να τον συγχωρέσει.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όλοι λίγο-πολύ μπορούν να καταλάβουν ότι ''Οκ, είναι η Μπαρτσελόνα'' και δεν ήθελε να πάει στην Έβερτον. Τότε θα ήταν πολύ διαφορετικό. Άλλος ένας εξαιρετικός σύλλογος, αλλά μία διαφορετική κατάσταση.

Δεν υπήρξε τίποτα. Μιλήσαμε γι' αυτό και δεν είχε να κάνει με την ομάδα, αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Δεν είχε να κάνει με τους οπαδούς και τα σχετικά.

Υπάρχουν τόσα πολλά ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή την περίοδο, που μπορείς να ανησυχείς γι' αυτά όλη την ώρα. Αυτό δεν είναι τίποτα.

Δεν ήταν η πιο εύκολη στιγμή στη μεταγραφική περίοδο και αυτή είναι η μοναδική περίοδος που παίκτες και σύλλογο μπορούν να υλοποιήσουν μεταγραφές. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που θα συμβεί παρόμοιο πράγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags