Facebook Pixel Ξέσπασμα Ουζουνίδη: Μίλησε για παίκτες που κάνουν ό,τι θέλουν - Αυτούς ενοούσε!
| 2017-09-11 00:52:00

Ξέσπασμα Ουζουνίδη: Μίλησε για παίκτες που κάνουν ό,τι θέλουν - Αυτούς ενοούσε!

Ξέσπασμα Ουζουνίδη: Μίλησε για παίκτες που κάνουν ό,τι θέλουν - Αυτούς ενοούσε!

Μετά το νέο "στραπάτσο" του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα, ο Έλληνας κόουτς έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του και μίλησε με σκληρά λόγια για την εικόνα της ομάδας του.

Για αλλαγές που πρέπει να γίνουν άμεσα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα από την Κέρκυρα με 1-0. Ο Έλληνας κόουτς παραδέχθηκε πως η εικόνα του Τριφυλλιού δεν αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου και τόνισε χαρακτηριστικά πως οι Νησιώτες έμοιαζαν… με Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι με Κέρκυρα!

Επίσης, στάθηκε στην εικόνα των παικτών του και σημείωσε πως παρότι θα έπρεπε να εμφανιστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, δεν τα κατάφεραν και συμπλήρωσε πως κάποιοι έκαναν ότι ήθελαν και "γκρίνιαζαν" μεταξύ τους την ώρα του αγώνα, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τους Λουτσιάνο-Τσάβες, όπως σας έγραψε το Sportdog.gr!

Χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός είπε μεταξύ άλλως στη συνέντευξη Τύπου:

"Σήμερα ήταν πραγματικά μια απογοήτευση η εμφάνιση για εμένα, γιατί είχαμε δυο εβδομάδες να δουλέψουμε και να δείξουμε κάποια πράγματα. Αν εξαιρέσεις δυο-τρεις περιπτώσεις όπου κάναμε σωστά κάποια πράγματα, στην υπόλοιπη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κάναμε τίποτα.

Ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Όταν συμβαίνει αυτό, αυτός που φταίει είναι ο προπονητής κι αυτός πρέπει να το διορθώσει. Πρέπει να το αλλάξω γρήγορα αυτό, πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μου πως εδώ θα κάνουν αυτά που θέλει ο προπονητής κι όχι αυτά που θέλουν εκείνοι.

Αυτή η εικόνα σήμερα δεν ήταν εικόνα για Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ κακό, πέρα από το αγωνιστικό, να βλέπεις τους παίκτες να παραπονιέται ο ένας στον άλλον. Στη δική μου ομάδα αυτό είναι κάτι που δεν έχει γίνει και πρέπει να το αλλάξουμε γρήγορα. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι έχουν έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ, ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα και στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο μυαλό των παικτών. Σήμερα αν έβλεπε κανείς το παιχνίδι θα έλεγε πως η Κέρκυρα ήταν Παναθηναϊκός και ο Παναθηναϊκός… Κέρκυρα, με όλο τον σεβασμό που έχω στον αντίπαλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags