Facebook Pixel Δήλωση-παρέμβαση από τον Βλαχοδήμο, μετά από την ήττα στην Κέρκυρα!
| 2017-09-11 07:08:00

Δήλωση-παρέμβαση από τον Βλαχοδήμο, μετά από την ήττα στην Κέρκυρα!

Δήλωση-παρέμβαση από τον Βλαχοδήμο, μετά από την ήττα στην Κέρκυρα!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο άσος του Παναθηναϊκού!

Μόνο όλοι μαζί μπορούν να τα καταφέρουν, ήταν το μήνυμα του νεραού τερματοφύλακα!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού: «Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήταν δύσκολο σ' αυτό το γήπεδο, αλλά εμείς έπρεπε να δείξουμε κάτι παραπάνω σήμερα».

Για την έλλειψη ομοιογένειας και την απουσία ενέργειας από τους «πράσινους»: «Είναι πολλοί καινούριοι παίκτες, απλά πιστεύω ότι καθένας πρέπει να δώσει παραπάνω. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε».

Για την απουσία του Ζέκα: «Ο Ζέκα έφυγε, η ομάδα τον χρειαζόταν. Τώρα έφυγε, όμως και πρέπει τα άλλα παιδιά που παίζουν εκεί να τα βρούνε. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν φοβάται ότι θα χαθεί νωρίς το τρένο του τίτλου: «Δε φοβάμαι να χαθεί. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και να παίξουμε σαν ομάδα και ο καθένας πρέπει να δώσει το 100% και παραπάνω αυτή τη στιγμή. Μόνο με σκληρή δουλειά και σαν ομάδα θα καταφέρουμε να βγούμε απ' αυτό. Μετά από τρία παιχνίδια έχουμε μηδέν βαθμούς. Είναι δύσκολα, αλλά μόνο μαζί μπορούμε να βγούμε απ' αυτό».

Για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για την απόκτησή του: «Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Σήμερα είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, χαίρομαι που είμαι στον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος και δε δίνω σημασία στο τι έγινε. Χαίρομαι που είμαι εδώ και προσπαθώ να δείξω ό,τι μπορώ στο γήπεδο και στην προπόνηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags