Facebook Pixel Μαθήματα από τον Γεωργίου σε Χάσι: Μόνο έτσι θα κερδίσεις τη Σπόρτινγκ – Κορόιδο ήταν ο Κυράστας;
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-12 11:45:00

Μαθήματα από τον Γεωργίου σε Χάσι: Μόνο έτσι θα κερδίσεις τη Σπόρτινγκ – Κορόιδο ήταν ο Κυράστας;

Μαθήματα από τον Γεωργίου σε Χάσι: Μόνο έτσι θα κερδίσεις τη Σπόρτινγκ – Κορόιδο ήταν ο Κυράστας;

Ο έμπειρος δημοσιογράφος εξηγεί πώς πρέπει να παίξουν σήμερα οι Πρωταθλητές στο Καραϊσκάκη για να έχουν τύχη με τους Πορτογάλους. Ποιο πρέπει να είναι το σύστημα.

5-3-2 μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα!!! 5-3-2 όταν αμύνεται και θα μετατρέπεται σε 3-5-2 όταν βγαίνει στην κόντρα. Μόνο έτσι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει απόψε αυτό που θέλει από τη Σπόρτινγκ.

Δηλαδή, με δύο στόπερ και πίσω τους έναν λίμπερο, σκούπα παρκετέζα χούβερ, να σκουπίζει γρήγορα τις φάσεις μέσα στην περιοχή. Κορόιδο ήταν ο συγχωρεμένος ο Κυράστας που έπαιζε έτσι στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό; Κορόιδο ήταν ο Ρεχάγκελ το 2004 στο Γιούρο; Με τέτοιες ομάδες απέναντί σου, πρώτα φυλάς τον κώλο σου και μετά κλέβεις τη νίκη. Και στα παπάρια σου αν σε πούνε κλεφτοκοτά.

Αν Ο Ολυμπιακός πάει απόψε να πιέσει ψηλά στη σέντρα για να κλείσει τους Πορτογάλους μέσα στην περιοχή τους, θα κινδυνεύσει άμεσα να πάθει αυτό που έπαθε η Στεάουα μέσα στο Βουκουρέστι από τη Σπόρτινγκ. Πέντε ρούφηξε και λίγα ήταν...

Οι επιθετικοί της Σπόρτινγκ είναι ξυράφια και αν βρούνε ανοιχτούς χώρους θα σε πετσοκόψουν. Άσε, λοιπόν, τη Σπόρτινγκ αυτή να βγει μπροστά και ο Ολυμπιακός έχει 2-3 παίκτες που αν βρουν ανοιχτούς χώρους μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Το παν είναι, όμως, να μη δεχθείς εσύ το γκολ. Και πίσω η αμυντική τετράδα του Ολυμπιακού που παίζει στην ίδια ευθεία, δεν προσφέρει εγγυήσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags