Facebook Pixel Πρώην ΠΑΟΚτσής: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"!
| 2017-09-12 17:07:00

Πρώην ΠΑΟΚτσής: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"!

Πρώην ΠΑΟΚτσής: "Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"!

Παλιός άσος του Δικεφάλου μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "Diario Noticias" για το ματς των ερυθρολεύκων με τη Σπόρτινγκ, πλέκοντας το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Κοντρέρας (αγωνίστηκε στα "λιοντάρια" τη σεζόν 2002-03) που ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, προειδοποιώντας του φιλοξενούμενους για την “καυτή” ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο “Γ.Καραϊσκάκης”.

«O Ολυμπιακός πάντα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο εναντίον οποιασδήποτε ομάδας, με μεγάλη πίεση από την αρχή για να πετύχει γκολ. Δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις σε τέτοια πίεση.

Το ένιωσα όταν έπαιζα στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μου έγινε καλύτερα κατανοητή αυτή η στρατηγική, όταν αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι σχεδόν υποχρεωτικό, ανεξάρτητα από την ομάδα που αντιμετωπίζαμε.

Για την Σπόρτινγκ είναι σημαντικό να αντέξει στην πίεση που θα της ασκήσει ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αν καταφέρουν να το αντιμετωπίσουν αυτό, και με το σωστό passing game και τις αντεπιθέσεις, μπορούν να ελπίζουν στη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags