Facebook Pixel "Ο Θεός να κάνει συνεταιρισμό τη Super League…"
| 2017-09-12 17:25:00

"Ο Θεός να κάνει συνεταιρισμό τη Super League…"

"Ο Θεός να κάνει συνεταιρισμό τη Super League…"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός μίλησε για τις παθογένειες της Superleague, αναφέρθηκε στη 12ετη παρουσία του στη διοικητική ηγεσία της αγρινιώτικης ομάδας, στα σενάρια πώλησης και στις συμμαχίες που αναπτύσσονται στη διοργανώτρια αρχή, τονίζοντας πως δεν ξεπουλήθηκε ποτέ και ούτε θα το κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΔYTIKA FM 92.8»:

Για τη 12ετία του στον Παναιτωλικός: Δεν είχα σκοπό να μείνω τόσα πολλά χρόνια ούτε στην ομάδα, ούτε στο Αγρίνιο, περίμενα να μπει σε μια σειρά και να δουλεύει σωστά η εταιρεία που διευθύνει το σύλλογο και μετά να την αφήσω σε άλλα χέρια. Δυσκολευτήκαμε να φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Δεν τα καταφέραμε όλα αυτά, τόσο εύκολα και γρήγορα. Είναι δύσκολο να αφήσεις μια ομάδα, οπότε ότι και να πω 12 χρόνια μετά το δέσιμο με τον Παναιτωλικό δεν είναι λίγο.

Για την πώληση του Παναιτωλικού: Αν δε βρεθεί η αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, που θα προτιμούσα να βρεθεί σήμερα, δύσκολα θα πάρω την απόφαση για αποχώρηση. Δεν αληθεύουν τα δημοσιεύματα του καλοκαιριού, περί πώλησης. Καμία απολύτως επαφή δεν έγινε.

Για τη βοήθεια από τοπικούς φορείς: Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα δεν είχε την παραμικρή στήριξη από τους τοπικούς φορείς. Παρατηρώ όμως όταν το γήπεδο έχει κόσμο ή φωτογράφους πολλούς επώνυμους. Δεν ερμηνεύω τις συμπεριφορές αυτές, ας τις ερμηνεύσει ο κάθε πολίτης ή οι δημοσιογράφοι της πόλης.

Για τις “συμμαχίες” της Super League: Δεν είναι συνεταιρισμός η Super League. Ο Θεός να τον κάνει συνεταιρισμό, γιατί δεν πάμε με κοινούς στόχους, κοινούς σκοπούς να μεγαλώσουμε το κέρδος μας. Είμαστε όλοι εναντίον όλων, υπάρχουν ευκαιριακές συμμαχίες για κάποιες εκλογικές διαδικασίες ή κάποια οικονομικά δεδομένα ή ενδεχομένως κάποια βαθμολογικά δεδομένα, όμως αυτό δε μπορώ να το ξέρω. Δεν έχουμε καθίσει να συζητήσουμε πως το ποδόσφαιρο θα γίνει πιο υγιές.

Θεωρώ ότι έτσι δουλεύει αυτός ο συνεταιρισμός, ο οποίος πρέπει να πάψει να λέγεται συνεταιρισμός. Δε βλέπω λύση γιατί κανείς δεν θα καθίσει να δει τα πραγματικά προβλήματα. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστές και πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγάλο κακό που γίνεται αυτή την ώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι μεγάλες κόντρες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ΑΕΚ και ΠΑΟΚ οι οποίες έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ή ιδιωτική ζωή των ιδιοκτητών τους. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα οι μικρές ομάδες να ταλανίζονται και δεν μπορούν οι να έχουν κοινό σκοπό. Δεν είμαστε εταίροι λοιπόν. Θα μπορούσα κι εγώ να συμμαχήσω ευκαιριακά. Δεν κάνω όμως λαμογιές. Εκείνο που έχω μάθει στη ζωή μου είναι ότι μπορώ να τα καταφέρω έντιμα. Δεν ήμουν και δεν είμαι διατεθειμένος ούτε να βάλω νερό στο κρασί μου, ούτε να ξεπουληθώ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags