Facebook Pixel Αυτός είναι ο πρώτος που «πληρώνει τη νύφη» - Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου και τι θα... χώσει ο Ιβάν
| 2017-09-12 18:21:00

Αυτός είναι ο πρώτος που «πληρώνει τη νύφη» - Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου και τι θα... χώσει ο Ιβάν

Αυτός είναι ο πρώτος που «πληρώνει τη νύφη» - Τι θα κάνει ο Λουτσέσκου και τι θα... χώσει ο Ιβάν

Άνω – κάτω ο ΠΑΟΚ μετά τη «γκέλα» στη Ριζούπολη και τις δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου. Παίρνει… κεφάλια ο Ρουμάνος, περιμένει στη… γωνία ο Ιβάν Σαββίδης. Το Sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Άλλα περίμεναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να δουν στη Ριζούπολη και άλλα τελικά είδαν. Περίμεναν να δουν μία ομάδα που θα… δαγκώνει σίδερα και θα πάρει τη νίκη που θα έφερνε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τα «στραβοπατήματα» του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, είδαν μία ομάδα σε… κακό χάλι που κινδύνεψε ακόμα και να χάσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης που από το 32΄ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές!

Άλλα περίμενε να δει όμως και ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του ανεξάρτητα από το αν δεν έβγαλε κανέναν στον… τάκο, στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι! Όσοι βρίσκονται μάλιστα κοντά στον Ρουμάνο προπονητή λένε πως ετοιμάζεται να αφήσει «πρωτοκλασάτους» ποδοσφαιριστές στον πάγκο, με πρώτο τον Μάριν Λέοβατς που και χθες ήταν απογοητευτικός.

Το… κακό βέβαια για τον Λουτσέσκου είναι πως στη συνέντευξη Τύπου της Ριζούπολης δήλωσε «δεν έχω πει πως παλεύουμε γι΄ αυτόν τον στόχο, είπα ότι έχουμε ένα όνειρο», σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά τις «γκέλες» με Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η φράση αυτή δεν… ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά των ΠΑΟΚτσήδων που από χθες είναι έξαλλοι με τον 48χρονο προπονητή, θεωρώντας πως μεταφέρει στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μία… απαισιοδοξία και μια ηττοπάθεια.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Σαββίδης θα μιλήσει σήμερα σε Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές και η ομιλία του δεν αναμένεται να είναι και τόσο… ήρεμη, στο δείπνο που θα παραθέσει σε λίγη ώρα στο κτήμα «Δέδα», το οποίο βρίσκεται στον… στόλο του μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης.

Θα δείξει… υπομονή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Θα τα… χώσει στους παίκτες και στον Λουτσέσκου ή τελικά θα είναι ενωτικός; Οι απαντήσεις σε λίγες ώρες… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags