Ενώ ο Παναθηναϊκός «μαζεύει τα κομμάτια του» μετά το κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ήρθε και δυσάρεστα νέα για την κατάσταση του Μπράιαν Καμπέσας!
Ο εξτρέμ από το Εκουαδόρ τραυματίστηκε στο ματς με την Κέρκυρα. Η χθεσινή ακτινογραφία ήταν καθαρή, ωστόσο η σημερινή μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι τελικά έχει διάταση στον δελτοειδή σύνδεσμο της ποδοκνημικής.
Στον παίκτη τοποθετήθηκε ήδη ειδική μπότα ακινητοποίησης και ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν.
Το πότε θα επιστρέψει ο Καμπέσας στα γήπεδα εξαρτάται από το πώς θα ανταποκριθεί στη θεραπεία, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Απόλλωνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο