Facebook Pixel Αυτή ήταν η εντολή του Χάσι που «κατέστρεψε» τον Ολυμπιακό – Γι΄ αυτό... έκαναν πάρτι οι Πορτογάλοι
Ποδόσφαιρο
| 2017-09-13 00:45:00

Αυτή ήταν η εντολή του Χάσι που «κατέστρεψε» τον Ολυμπιακό – Γι΄ αυτό... έκαναν πάρτι οι Πορτογάλοι

Αυτή ήταν η εντολή του Χάσι που «κατέστρεψε» τον Ολυμπιακό – Γι΄ αυτό... έκαναν πάρτι οι Πορτογάλοι

Ποια ήταν τα λάθη του Κοσοβάρου τεχνικού και για ποιο λόγο αποδείχθηκε αδιάβαστος.

Ο Ολυμπιακός έχασε με 3-2 από τη Σπόρτινγκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με το σκορ να τον... κολακεύει ιδιαιτέρως.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα, θα μπορούσαν να διασυρθούν, αφού "χάρισαν" στους αντιπάλους τρία γκολ και ισάριθμα δοκάρια, ενώ ευτύχησαν με δυο γκολ του Πάρντο στο τέλος.

Ο Μπέσνικ Χάσι σαφώς και δεν είναι άμοιρος ευθυνών για το αποτέλεσμα, αφού πήρε πολλά ρίσκα που δεν δικαιώθηκαν ούτε στο ελάχιστο.

Η ταυτόχρονη τοποθέτηση στην ενδεκάδα τριών παικτών που δεν φημίζονται για την αμυντική τους προσήλωση (Καρσελά, Μάριν, Φορτούνη) σε συνδυασμό με την παρουσία του Οφόε σε ρόλο "οκταριού" (που κι αυτός είναι κυρίως επιθετικογενής) "έκοψαν" την ομάδα στη μέση στις αντεπιθέσεις της Σπόρτινγκ.

Παράλληλα, η επιλογή του Χάσι να δώσει εντολή στον Ζιλέ να πιέζει ψηλά αποδείχθηκε... καταστροφική. Ο Βέλγος είναι "βαρύ" κορμί που δεν έχει την ευχέρεια να καλύπτει χώρους με την ταχυτητά του και εκτέθηκε.

Συνεπώς, με το δίδυμο του άξονα Ζιλέ-Οφόε να βρίσκεται τόσο ψηλά, οι Πορτογάλοι έκαναν… πάρτι, αφού με κάθετες πάσες έβγαζαν τους μεσοεπιθετικούς τους πρόσωπο με τους στόπερ.

Επομένως, η πρακτική αυτή φανερώνει ότι ο Κοσοβάρος τεχνικός παρουσιάστηκε αδιάβαστος αναφορικά με τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Η Σπόρτινγκ είναι μια ομάδα που αρέσκεται να βγαίνει στην κόντρα με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει και ο Χάσι έβαλε… αυτογκόλ με το να τους δώσει τόσους χώρους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags