Facebook Pixel Τι θετικό βρήκε ο Χάσι και η χαμένη ισορροπία
| 2017-09-14 23:44:00

Τι θετικό βρήκε ο Χάσι και η χαμένη ισορροπία

Τι θετικό βρήκε ο Χάσι και η χαμένη ισορροπία

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στη NOVA ανέφερε ποιο είναι το θετικό μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ και αναφέρθηκε εκτενώς στην ισορροπία που πρέπει να έχει η ομάδα στο παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΣούπερΛιγκ, με τον Μπέσνικ Χάσι στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης, να τονίζει ότι πρέπει να βρεθεί η σωστή ισορροπία, ανάμεσα άμυνα και την επίθεση στα ματς του Champions League και του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους Μποτία, Βούκοβιτς και Ταχτσίδη, όσον αφορά τα θέματα των τραυματισμών τους.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Μπέσνικ Χάσι, στην κάμερα της «Nova»:

Έχοντας πλέον απόσταση από την πρεμιέρα του Champions League τι κρατάτε και τι θα θέλατε να μην επαναληφθεί στο μέλλον;

«Το θετικό σε αυτή την υπόθεση είναι πάντα μετά από μια τέτοια βραδιά μετά από τρεις ημέρες υπάρχει άλλο παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να συγκεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι και να προσπαθήσεις να τα πας καλύτερα. Μιλήσαμε με τους παίκτες, συγκεντρωθήκαμε, αναλύσαμε τα λάθη μας αναλύσαμε το παιχνίδι, είδαμε πως υπήρχαν και κάποια θετικά πράγματα σε αυτό και από εδώ και πέρα ο σκοπός μας είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά και με απόλυτη συγκέντρωση στο επόμενο παιχνίδι μας που είναι αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης».

Κατά γενική ομολογία ο Ολυμπιακός που δημιουργείται είναι μια ομάδα που κάνει ευκαιρίες προσπαθεί να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, ίσως η αναζήτηση της ισορροπίας ανάμεσα στο επιθετικό ποδόσφαιρο και το αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού είναι ένα θέμα το οποίο σας απασχολεί αυτή τη στιγμή;

«Σαν προπονητής είμαι επιθετικού ποδοσφαίρου, όμως σαν άνθρωπος έχω πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και σαν παίκτης ακόμα περισσότερες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και αυτό σημαίνει όπως καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος από ότι στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μπορούμε να παίζουμε επιθετικά όμως αυτό έχει τον ρίσκο και τον κίνδυνο να αφήνουμε χώρους ανοιχτούς για τον αντίπαλο για να δημιουργήσει αντεπιθέσεις. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να βρεθεί μια ισορροπία, ανάμεσα στη σωστή άμυνα και στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε επιθετικά χωρίς όμως να αφήνουμε την άμυνά μας ανοιχτή έτσι όπως κάνουμε στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να είμαστε πολύ πιο οργανωμένοι και καλύτεροι στο αμυντικό κομμάτι. Όμως η αλήθεια είναι πως έχουμε κάποια προβλήματα, έχουμε απουσίες αμυντικών παικτών μας, παίζουμε εδώ και πολύ καιρό χωρίς τον Μποτία, χωρίς τον Ταχτσίδη, χωρίς τον Βούκοβιτς, παίκτες πολύ σημαντικούς για εμάς, ο Βούκοβιτς είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έχει χάσει πάρα πολύ χρόνο με την ομάδα γιατί είναι και καινούργιος παίκτης και δεν έχει βρει ακόμα τους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες του. Ο Ταχτσίδης που είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός λόγω της εμπειρίας του, του αγωνιστικού πνεύματος και του πόσο καλός είναι στις μονομαχίες, λείπει επίσης πολύ καιρό. Πιστεύω ότι όταν όλοι αυτοί οι παίκτες γυρίσουν τα πράγματα θα είναι αρκετά καλύτερα θα πρέπει η ομάδα να βρει σωστή ισορροπία όπως είπαμε, στο πως θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε ευρωπαϊκά παιχνίδια αμυντικά, σε συνδυασμό φυσικά με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με πολύ δουλειά πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε αυτή τη λύση».

Έχετε εικόνα για τον Μποτία και τον Ταχτσίδη πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστούν;

«Ο Μποτία ακόμα κάνει ατομικό πρόγραμμα δεν έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, και ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Ο Ταχτσίδης είναι ένας παίκτης που είναι έτοιμος, αυτή τη στιγμή έχει γυρίσει στις ομαδικές προπονήσεις, έκανε για μια εβδομάδα επίσης ατομική προπόνηση για να βρει την φυσική του κατάσταση για να βοηθηθεί όσον αφορά την φυσική κατάσταση και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε φάση που πρέπει να ενσωματωθεί και να δούμε πότε θα είναι έτοιμος από όλες τις πλευρές για να μπορέσει να πάρει μέρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags