Facebook Pixel Απίστευτη «επίθεση» Θύρας 7 σε Χάσι και Βούκοβιτς!
| 2017-09-16 09:45:00

Απίστευτη «επίθεση» Θύρας 7 σε Χάσι και Βούκοβιτς!

Απίστευτη «επίθεση» Θύρας 7 σε Χάσι και Βούκοβιτς!

"Καυτές" ατάκες στη γνωστή εκπομπή των οργανωμένων για τον κόουτς των Πρωταθλητών και τρελό "χώσιμο" για όσα έγιναν με τη Σπόρτινγκ. Ποιος παίκτης έκανε... καραγκιοζιλίκια;

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν οι σχέσεις του Μπεσνίκ Χάσι με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού, όπως ξεκάθαρα φάνηκε στην τηλεοπτική εκπομπή της «Θύρας 7».

Μάλιστα, όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής ξεσήκωσαν θύελλα σχολίων και συζητήσεων στο διαδίκτυο και τα social media, καθώς δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο στον Ολυμπιακό να «αδειάζουν» με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί τον προπονητή της ομάδας τους και μάλιστα, παραμονές ενός αγώνα πρωταθλήματος, αλλά και χωρίς να αναφέρουν ούτε μια φορά το όνομά του σε σχεδόν 70 λεπτά εκπομπής, αν και περιπαικτικά αποκλήθηκε ως «λιοντάρι του Κοσόβου»...

Από τους οργανωμένους οπαδούς ασκήθηκε πολύ σκληρή κριτική στον Χάσι για τις επιλογές του στην αναμέτρηση με τη Σπόρτινγκ, αλλά και γενικότερα για τον τρόπο που έστησε την ομάδα σε ένα κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς, ενώ ειπώθηκε πως αν δεν μπορεί να σκεφτεί και να πράξει τα αυτονόητα «το καλύτερο θα ήταν να σηκωθεί και να φύγει για να μην καταστραφεί ο Ολυμπιακός».

Βάσει της κριτικής που ασκήθηκε στον Κοσοβάρο, εκείνος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της εφιαλτικής εμφάνισης στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και για την απώλεια βαθμών στην Ξάνθη, αν και του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά πως κατάφερε να πετύχει το στόχο της ευρωπαϊκής πρόκρισης, όπως και ότι είναι υποχρεωμένος να μην υπολογίζει ταυτόχρονα σε δύο έμπειρους στόπερ (Βούκοβιτς και Μποτία), με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποιεί στην άμυνα τον Ρομαό...

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή, πάντως, «ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε στον Ολυμπιακό με το να χρησιμοποιήσει μαζί τόσα πολλά 10άρια σε ευρωπαϊκό ματς και δεν γίνεται να διαλύσει την ομάδα», καθώς επίσης «έκανε μεγάλα ατοπήματα, δεν γίνεται με τέτοια ομάδα και τέτοιο ρόστερ να ζήσεις τέτοιον εφιάλτη. Ολοι στην ομάδα την έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους εκτός από έναν. Όποιος είναι μεγάλος προπονητής θα πρέπει να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Δεν γίνεται να γελοιοποιείται ένας ολόκληρος σύλλογος, καλύτερα να γελοιοποιηθεί ένα πρόσωπο».

Οσον αφορά τις μεταγραφικές επιλογές, σχολιάστηκε χαρακτηριστικά πως «του πήραν όποιον παίκτη ήθελε και με το παραπάνω, ό,τι του ζήτησε του προέδρου του το πήρε, έχει τρομερό ρόστερ και οι δυνατότητες της ομάδας είναι για παραπάνω πράγματα».

Μεγάλο μέρος της κριτικής προς τον Χάσι αναλώθηκε και για την αποστολή που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει συμπεριλάβει τρεις τερματοφύλακες αλλά μόνο έναν «καθαρόαιμο» μπακ. «Με αυτή τη συμπεριφορά χαντακώνονται οι παίκτες, γίνεται ζημιά στην ομάδα και δεν μας νοιάζει αν γίνεται ζημιά στον προπονητή», υπήρξε σχετικός σχολιασμός.

Πάντως, οι οργανωμένο δεν άφησαν εκτός κάδρου στην κριτική τους, τους ποδοσφαιριστές για τις επιπολαιότητες τους και την έλλειψη μαχητικότητας, σχολιάζοντας ότι «δεν γίνεται να παίζουν μαζί ο Φορτούνης, ο Μάριν και ο Καρσελά στην Ευρώπη, γιατί δεν μαρκάρει κανείς τους», ενώ ειρωνικά σχόλια υπήρξαν για το αχρείαστο φάουλ από τον Γερμανό στο 50ό δευτερόλεπτο του ματς με τη Σπόρτινγκ, που οδήγησε στο 0-1.

Τα... εξ αμάξης άκουσε όμως και ο Γιάγκος Βούκοβιτς για το γεγονός ότι άφησε την ομάδα χωρίς τη βοήθειά του σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο, προκειμένου να κάνει «καραγκιοζιλίκια και ηρωισμούς με την εθνική του ομάδα», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους οργανωμένους «πρέπει να του τραβήξει το αυτί η διοίκηση γιατί έκανε το παλικάρι εις βάρος του Ολυμπιακού, παίζοντας τραυματίας με την εθνική Σερβίας»... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags