Facebook Pixel Ο τσαμπουκάς Βιεϊρίνια και η... απάντηση Πρίγιοβιτς!
| 2017-09-16 20:10:00

Ο τσαμπουκάς Βιεϊρίνια και η... απάντηση Πρίγιοβιτς!

Ο τσαμπουκάς Βιεϊρίνια και η... απάντηση Πρίγιοβιτς!

Μικρά-μικρά από την Τούμπα και την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει δύσκολα τον Παναιτωλικό στην Τούμπα με 1-0, χάρη στο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο 75ο λεπτό, ο οποίος, πάντως, μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα, δεν είχε καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην επίθεση του Δικεφάλου.

Ο Σέρβος φορ έδειχνε σε όλο το παιχνίδι εκτός κλίματος και μακριά από τον καλό του εαυτό, ωστόσο χρειάστηκε μία φάση για να αποδείξει, για μια ακόμα φορά, πόσο δεινός σκόρερ είναι.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι δευτερόλεπτα πριν ο παίκτης στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αποφασίσει να περάσει στο παιχνίδι αντί του Σέρβου τον Ευθύμη Κουλούρη.

Όμως, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πρόλαβε την αντικατάστασή του και με εξαιρετική τοποθέτηση κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης, "απαντώντας" στον προπονητή του που προφανώς δεν τον πίστευε και αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στην κακή του μέρα είναι ικανός να σκοράρει πραγματικά από το... πουθενά.

Ο ΠΑΟΚ γενικώς ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και σ' αυτό βοήθησε αδιαμφισβήτητα και η είσοδος του Βιεϊρίνια, ο οποίος στην επιστροφή του στην Τούμπα αγωνίστηκε στα άκρα της επίθεσης.

Ο Πορτογάλος έδωσε ζωντάνια και πνοή στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου, ενώ με το πάθος φαίνεται πως παρέσυρε και τους συμπαίκτες του. Ήταν χαρακτηριστική μια φάση, λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, που ο Πορτογάλος "αρπάχτηκε" με τον Νίκο Μαρινάκη, αποδεικνύοντας ότι το αίμα του βράζει.

Μάλιστα, ο αγαπημένος άσος των οπαδών του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πετύχει αυτός το γκολ της νίκης, καθώς είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με σουτ εντός περιοχής, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Πάντως, ο Πορτογάλος έδειξε εμφανώς ανέτοιμος ακόμα, καθώς του λείπουν παιχνίδια και δεν έχει ακόμα τις ανάσες για να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αδιανόητο κράξιμο ΠΑΟΚτσήδων στον Λουτσέσκου - "Είναι επικίνδυνος και στημένος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags