Facebook Pixel Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να πάρει τον Μακ στην ομάδα του!
| 2017-09-18 18:07:00

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να πάρει τον Μακ στην ομάδα του!

του Κώστα Γκόντζου
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να πάρει τον Μακ στην ομάδα του!

Πρώην «ερυθρόλευκος» διετέλεσε  παράγοντας συλλόγου του εξωτερικού και αποκάλυψε ότι η ομάδα του είχε επαφές με τον Σλοβάκο άσο του ΠΑΟΚ!

Ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ πέρασε από τη χώρα μας κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αφού αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό το διάστημα 2006-2010.

Ο παλαίμαχος Πολωνός αποσύρθηκε το 2013 και δούλεψε για 4 χρόνια ως τεχνικός διευθυντής στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο διεθνής Πολωνός μίλησε για την τετραετία που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της πατρίδας του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι προ τριετίας προσπάθησε να πάρει τον Ρόμπερτ Μακ στη Λέγκια, αλλά δεν τα κατάφερε αφού η ομάδα του δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, επέκρινε έμμεσα τη διοίκηση της ομάδας για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να καλύψει το κενό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όταν τον πούλησε στον ΠΑΟΚ πέρυσι τον χειμώνα.

«Μας συνέβη πολλές φορές να βρεθούμε σε προχωρημένες επαφές με έναν ποδοσφαιριστή και τελικά να επιλέξει έναν πλουσιότερο σύλλογο.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν του Ρόμπερτ Μακ, που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και του Μαλινόφσκι που πήγε στην Γκένκ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ανταγωνιστούμε αυτούς τους συλλόγους.

Τον χειμώνα πουλήσαμε τρεις παίκτες (σ.σ. μεταξύ αυτών ο Πρίγιοβιτς) με αντίτιμο πάνω από 2 εκ. ευρώ, όμως δεν καλύψαμε τα κενά που άφησαν, αφού προχωρήσαμε σε μια απόκτηση και αυτή με δανεισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags