19/09/17 - 11:38

Έρχεται νέα δικογραφία για τα "στημένα"

Την ώρα που η δίκη του Κoriopolis βρίσκεται στο στάδιο των απολογιών των κατηγορούμενων, την ίδια στιγμή μία νέα δικογραφία για το σκάνδαλο των «στημένων αγώνων» σχηματίζεται.

του Κώστα Γκόντζου
Έρχεται νέα δικογραφία για τα "στημένα"
23.594views 0shares

Όπως μετέδωσε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», με ενέργειες δύο αντιεισαγγελέων του Αρείου Πάγου, του Χαράλαμπου Βουρλιώτη και του Βασίλη Πλιώτα, διενεργείται προκαταρκτική για το Κoriopolis 2.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εκπομπής πρόκειται για 28.000 σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που κατέγραψε ο υπερκοριός και ουδέποτε αξιοποιήθηκαν. Ο λόγος είναι ότι ο τότε ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος δεν επέμενε να γίνει πλήρης απομαγνητοφώνηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες είχαν επικαλεσθεί φόρτο εργασίας!

Η έρευνα του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών Γιάννη Παναγόπουλου έδειξε ότι πολλές από τις συνομιλίες οδηγούν στην αποκάλυψη νέων αδικημάτων. Θα χρειαστεί βέβαια όλο αυτό το υλικό να συσχετισθεί με το υλικό των δύο ποινικών δικαστηρίων που έγιναν μέχρι τώρα.

Από το Κoriopolis 2 ενδέχεται να βρεθούν κατηγορούμενοι πρόεδροι ομάδων και διαιτητές, οι οποίοι είτε είχαν απαλλαγεί με βούλευμα είτε δεν εντοπίστηκαν ποτέ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ