Facebook Pixel Αντίδραση Ουζουνίδη για τις εξελίξεις στα διοικητικά!
| 2017-09-21 00:19:00

Αντίδραση Ουζουνίδη για τις εξελίξεις στα διοικητικά!

του Κώστα Γκόντζου
Αντίδραση Ουζουνίδη για τις εξελίξεις στα διοικητικά!

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, τους παίκτες που ξεχώρισε, αλλά και γιατί είναι σίγουρος πως στην συνέχεια οι Πράσινοι θα είναι ακόμα καλύτεροι.
 

Επίσης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη με 2-0 στο Κύπελλο κόντρα στην Λάρισα, τόνισε πως τα πράγματα στον σύλλογο δεν είναι τόσο… μαύρα όσο παρουσιάζονται, αν και ζήτησε την βοήθεια της διοίκησης για να μην υπάρχουν νέα προβλήματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

 

«Πήραμε αυτό που θέλουμε. Είχαμε πει να είμαστε σοβαροί και να κερδίσουμε το παιχνίδι για να είμαστε πιο άνετοι. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί. Ξέρουμε τις αδυναμίες και τις ελλείψεις που έχουμε σαν ομάδα. Σήμερα και με τον Απόλλωνα ήμασταν πιο καλά σαν γκρουπ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και να δουλέψουμε και με τις προσθήκες, αλλά και τις προπονήσεις, θα βελτιωθούμε και στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, ήμασταν σοβαροί αμυντικά. Δυστυχώς είχαμε το πρόβλημα με το Λουτσιάνο. Θα κάνει μαγνητική, αλλά έχει μάλλον πρόβλημα στους χιαστούς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και τη συνοχή που δείξαμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε».

Για το σχόλιο του Ματάισεν για τη διαιτησία: «Σ’ ένα παιχνίδι που μπορείς να το κερδίσεις πιο εύκολα ήταν άστοχη η δήλωση, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έγινε πέναλτι στη φάση του δοκαριού. Έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, του εύχομαι να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα στη συνέχεια».

Για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές: «Ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Πολλοί παίκτες δεν είναι ούτε στο 30%-40%. Ο Μουνιέ είχε καιρό να παίξει και τον βάζουμε σιγά-σιγά. Ξέρω ότι έχουμε πάρει καλούς παίκτες, με ικανοποιεί η διάθεση που δείχνουν να μάθουν τα πράγματα που θέλουμε καθημερινά. Με κάνει αισιόδοξο ότι γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σας είπα πως όταν βλέπεις παίκτες να έχουν διάθεση θα έρθουν στο επίπεδο που θέλεις».

Για το πως μπορεί να κρατήσει τους παίκτες μακριά από την κατάσταση για το ιδιοκτησιακό: «Θα είναι πιο εύκολο για μένα αν δεν διάβαζαν όλα όσα γράφονται τα μαύρα πράγματα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά από αυτό μέχρι την ισοπέδωση υπάρχει διαφορά. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες. Θέλουμε και τη βοήθεια της διοίκησης σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με τις υποχρεώσεις και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες απαιτήσεις κι ευθύνες, όσοι είμαστε στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την ομάδα της Λάρισας τη φετινή σεζόν: «Είπα πριν το παιχνίδι στους παίκτες μου ότι ο αντίπαλος έχει καλούς παίκτες. Αν δέσουν και κάνουν ένα καλύτερο σύνολο, μπορούν να κάνουν μία πορεία. Έχουν ενισχυθεί και οι άλλες ομάδες αυτού του επιπέδου. Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα με πίεση και δεν υπάρχει η υπομονή που πρέπει».

Για τη δεύτερη σερί νίκη και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Περιμένω να παρουσιάσουμε ένα καλό γκρουπ. Το αποτέλεσμα ποτέ δεν το ξέρεις. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι η εικόνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να δέσουμε τις γραμμές μας. Με τη φυγή του Ζέκα είχαμε πρόβλημα και στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Να είμαστε συμπαγείς και θα έχουμε την ποιότητα να πάρουμε τις νίκες. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Με νίκες και με αυτοπεποίθηση θα είναι πιο εύκολο να παίξουμε καλύτερα. Είδατε τη διαφορά σήμερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά υπάρχει προπονητική λογική. Δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Είχα πει ότι έπρεπε να τους δώσω χρόνο. Με τα προβλήματα που έχουμε αναγκαστήκαμε να τους βάλουμε πιο γρήγορα. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει κακή εκτίμηση. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί και πρέπει να τους βοηθήσει ο κόσμος και σύντομα θα δούνε καλύτερα πράγματα από την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags