Facebook Pixel Η «περίεργη» δήλωση Ουζουνίδη λίγες ώρες πριν – Ήξερε για τη… βόμβα του Αλαφούζου;
| 2017-09-21 22:30:00

Η «περίεργη» δήλωση Ουζουνίδη λίγες ώρες πριν – Ήξερε για τη… βόμβα του Αλαφούζου;

του Κώστα Γκόντζου
Η «περίεργη» δήλωση Ουζουνίδη λίγες ώρες πριν – Ήξερε για τη… βόμβα του Αλαφούζου;

Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο κόουτς του Παναθηναϊκού για τις εξελίξεις στα διοικητικά, για την υπόσχεση που είχε από τον πρόεδρο, αλλά και για το δικό του μέλλον.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε στη Nova για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, αλλά και για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, αγωνιστικά και διοικητικά.

Σε αυτές λοιπόν τις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής αρχικά μετέφερε την πεποίθησή του ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι σωστός προς τις υποχρεώσεις του, ωστόσο αμέσως μετά πέταξε την ατάκα «για όσο είμαστε εδώ…»!

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεων του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Πέρα από το αγωνιστικό, υπάρχει και το εξωαγωνιστικό. Προσπαθείτε να κρατήσετε συγκεντρωμένους τους παίκτες. Έχετε μιλήσει με τον κ. Αλαφούζο; Έχετε πάρει κάποιες εγγυήσεις; Αισθάνεστε ασφάλεια ως ποδοσφαιρικό τμήμα;

“Όταν κάναμε τον σχεδιασμό και τις κινήσεις, όλες ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου. Δεν κάναμε κάποια κίνηση έχοντας στο μυαλό μας ότι δεν μπορούμε να πάρουμε τον τάδε παίκτη επειδή θα ξεφύγουμε από το μπάτζετ. Για όλα ήταν ενημερωμένος ο πρόεδρος και ήταν αυτός που στο τέλος της μέρας έδινε την εντολή στο αν θα προχωρήσουμε σε μια κίνηση ή όχι. Απ' τη στιγμή που συνέβαινε αυτό πιστεύω ότι θα είναι συνεπής και δεν θα έχουμε προβλήματα. Μπορεί τα πράγματα να φαίνονται δύσκολα, αλλά θεωρώ ότι ως προς τις υποχρεώσεις του θα είναι σωστός προς την ομάδα έτσι ώστε όλο αυτό το διάστημα που θα ακολουθήσει για να μην έχουμε προβλήματα”.

Άρα ο κόουτς έχει υπομονή και μεγάλο ...στομάχι;

“Ναι, τώρα τρώω λίγο παραπάνω για να αντέξω (γέλια). Είμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πολλοί λένε αν κάποιοι αντέχουν την πίεση. Για μένα δεν είναι θέμα πίεσης, είναι θέμα ευθύνης που έχεις ως προς τον σύλλογο που αντιπροσωπεύεις, είτε λέγεται Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός, είτε ΠΑΟΚ, είτε ΑΕΚ. Όταν είσαι σε ένα τόσο μεγάλο club όπως εμείς, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Στο τέλος της ημέρας θα κριθεί αν είσαι επιτυχημένος ή όχι. Εμείς που είμαστε εδώ για όσο είμαστε εδώ ξέρουμε ότι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Έχω υπομονή, έχω πίστη, θεωρώ ότι θα κάνουμε πάλι μια πολύ καλή ομάδα. Αυτό με κάνει αισιόδοξο και παρά τα προβλήματα που υπάρχουν όλοι ερχόμαστε με κέφι για δουλειά”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags