Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ερυθρόλευκος» οιωνός! Νίκησαν με ανατροπή οι Νέοι του Ολυμπιακού
| 2017-09-23 18:25:00

«Ερυθρόλευκος» οιωνός! Νίκησαν με ανατροπή οι Νέοι του Ολυμπιακού

Sportdog Team
«Ερυθρόλευκος» οιωνός! Νίκησαν με ανατροπή οι Νέοι του Ολυμπιακού

Τον δρόμο στην πρώτη ομάδα έδειξε η Κ-20 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της Ένωσης, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 4' με τον Μωραϊτάκη. Στο 11' οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δοκάρι με τον Κωστανάτσιο, στο 18' όμως ισοφάρισαν με τον Πανάγο. Είχαν μάλιστα στο ημίχρονο να πάρουν το προβάδισμα, αφού στο 42' κέρδισαν πέναλτι ύστερα από χέρι του Κολιμάτση. Ωστόσο ο Γκίνης απέκρουσε την εκτέλεση του Ξενιτίδη και κράτησε όρθιο τον Δικέφαλο.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έγινε δυνατό παιχνίδι, χωρίς όμως πολλές φάσεις. Δύο έγιναν, στο 65' και στο 75' και αυτές από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο τέλος και τα κατάφερε. Στο 84', ο Βρουσάι εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγιώτης με πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Πειραιά, η οποία έφτασε τους εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς, ενώ η ΑΕΚ έχει επτά.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Μπούσης, Κολιμάτσης (46’ Ψάννης), Τζιβελεκίδης, Μπάμπης (56’ Στυλιανόπουλος), Σαρδελής, Μπότος, Χριστόπουλος, Σπηλιώτης, Μωραϊτάκης (76’ Ζιώγας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Κουγιός (46’ Ράμα), Λάμπρου, Αγιώτης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Τσερκώνης (23’ Κηπουρός λ.τ-78’ Κιρτζιαλίδης), Βάρκας, Ξενιτίδης, Βρουσάι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags