Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο «σφάζονται» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
| 2017-09-24 18:23:00

Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο «σφάζονται» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Sportdog Team
Γι’ αυτόν τον Έλληνα άσο «σφάζονται» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Μάχη Δικεφάλων για το μεγάλο ταλέντο της Super League.

Σχεδόν κάθε χρόνο οι «μεγάλες» ομάδες της Super League δίνουν μάχες για να αποκτήσουν όποιο μεγάλο ταλέντο ξεπετάγεται από τους μικρομεσαίους συλλόγους και η φετινή σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ήδη δυο από τους «μεγάλους», ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, φαίνεται ότι έχουν ξεκινήσει επαφές για να κάνουν δικό τους τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 19χρονος στόπερ έχει συγκεντρώσει εγκωμιαστικά σχόλια με τις εμφανίσεις του, καθώς έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια των Ηπειρωτών, ενώ έπαιξε και στην Τούμπα το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, είχε καλή εμφάνιση συνολικά και οι Γιαννιώτες διαμαρτύρονται ότι στην φάση του γκολ δεν περίμενε ο διαιτητής να γυρίσει στο γήπεδο (είχε βγει για να τον δει ο γιατρός λόγω τραυματισμού) και έτσι έμεινε μόνος του ο Πρίγιοβιτς και πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς.

Ο Μαυροπάνος έχει «γυαλίσει» στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος παρακολουθεί την πορεία του με την προοπτική να κάνει κίνηση για να τον φέρει στην Ένωση. Άλλωστε, ο «Λύμπε» ειδικεύεται στην ελληνική αγορά, κάτι που φάνηκε και από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, στον οποίο προσπάθησε να πάρει τον Σαρπόνγκ από τη Βέροια και τον Αραβίδη από την ΑΕΚ.

Ωστόσο, υπάρχει αντίπαλος για την Ένωση αναφορικά με την περίπτωση του Μαυροπάνου. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να έχει προχωρήσει περισσότερο στην υπόθεση!

Σε καμία περίπτωση ο παίκτης δεν έχει «κλείσει» ακόμα, απλά ο Δικέφαλος εκμεταλλεύεται τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον ΠΑΣ, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ο Ιβάν Σαββίδης με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, για να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση του ταλαντούχου αμυντικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags