Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι τη γλίτωσε ο Χιμένεθ! Το παραμάζωμα που θύμισε Κετσπάγια και τα... μάγια
| 2017-09-25 00:45:00

Έτσι τη γλίτωσε ο Χιμένεθ! Το παραμάζωμα που θύμισε Κετσπάγια και τα... μάγια

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έτσι τη γλίτωσε ο Χιμένεθ! Το παραμάζωμα που θύμισε Κετσπάγια και τα... μάγια

Η μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ έσωσε τον Ισπανό από άβολες ερωτήσεις...

Μετά το σφύριγμα της λήξης στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση επικράτησε των «ερυθρόλευκων» ύστερα από επική ανατροπή, οι παίκτες το πανηγύρισαν με τους οπαδούς στις εξέδρες, στα αποδυτήρια στήθηκε πάρτι με μπουγέλα και πρωταγωνιστή τον Χιμένεθ, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης μοίρασε πριμ 200.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές.

Μπήκε και άλλαξε το ματς

Στη συνέντευξη Τύπου, οι ερωτήσεις προς τον Ισπανό τεχνικό της ΑΕΚ επικεντρώθηκαν στο πως κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι. Γιατί, στο ημίχρονο ναι μεν το σκορ ήταν 0-1, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Ένωση βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Οπότε ο προπονητής του Δικεφάλου έπρεπε να κάνει τα... μαγικά του και ο Λάζαρος τα τρελά του, για να πάρει η ΑΕΚ ένα στην κυριολεξία χαμένο ματς. Και ο πιο αισιόδοξος Ενωσίτης, δεν πίστευε, ότι η ομάδα του μπορούσε να γυρίσει το 0-2. Ούτε καν περνούσε από τη φαντασία του, ότι θα δύνατο, να πάρει τη νίκη.

Ο Χιμένεθ, όπως διαβάσατε και στο sportdog.gr, μίλησε για το τι έγινε στα αποδυτήρια, τα στατιστικά που έδειξε στους παίκτες και πως τους έπεισε, ότι μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι. Λόγω της πανηγυρικής ατμόσφαιρας, στον Μανόλο δεν έγινε μία πολύ σημαντική ερώτηση, που αφορούσε έναν ποδοσφαιριστή καταλύτη.

Μπήκε στο δεύτερο μέρος και άλλαξε το παιχνίδι για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος φερόταν ως βασική επιλογή στην επίθεση, αντ'αυτού ξεκίνησε από τον πάγκο. Ο Κροάτης με το που μπήκε, πήρε πάνω του επιθέσεις, έβγαλε απίστευτες μπαλιές για τους συμπαίκτες του και δεδομένων, των ευκαιριών, η Ένωση θα μπορούσε να είχε γυρίσει το παιχνίδι, πριν σκοράρει ο Μάνταλος το 3-2. 

Μοιάζει με Κετσπάγια

Έτσι, λόγω, οπώς τονίστηκε παραπάνω, της εορτινής ατμόσφαιρας, ο Χιμένεθ γλίτωσε από άβολες ερωτήσεις, τύπου, «γιατί δεν ξεκίνησε βασικό τον Λιβάγια», κάτι που θα ήταν πρωτο θέμα τη Δευτέρα, αν η ΑΕΚ δεν έφευγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ.

Για τον Κροάτη επιθετικό ακούστηκαν διθυραμβικά σχόλια μετά το ντέρμπι. Σε συζητήσεις ακούστηκε να λέγεται, ότι «μοιάζει πολύ με Κετσπάγια». Και αυτό γιατί «τους παίρνει όλους παραμάζωμα και κάνει διεισδύσεις στην περιοχή με το κεφάλι κάτω», όπως ο Γεωργιανός βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην τεχνικός της ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις το όνομά του μπορεί να κάνει ρίμα, όπως του Κέτσπαγια. Ήδη οι Ενωσίτες στα social media έχουν μεταχειριστεί τα ίδια συνθήματα που αφορούσαν τον Κετσπάγια για τον Λιβάγια, ο οποίος μπορεί να κάνει μάγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags