Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό «κράξιμο» για Ολυμπιακό: «Είναι ξέφραγο αμπέλι»!
| 2017-09-26 05:36:00

Φοβερό «κράξιμο» για Ολυμπιακό: «Είναι ξέφραγο αμπέλι»!

Sportdog Team
Φοβερό «κράξιμο» για Ολυμπιακό: «Είναι ξέφραγο αμπέλι»!

Ατάκα.. έξω από τα δόντια για την αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι Ερυθρόλευκοι!

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4» και εξέφρασε την απόψή του τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τους «αιωνίους».

Η ατάκα του «Φονιά» που έκλεψε την παράσταση ήταν για τους Ερυθρόλευκους, τους οποίος χαρακτήρισε «ξέφραγο αμπέλι», ενώ για τον Δικέφαλο τόνισε ότι χρειάζεται περισσότερους Έλληνες παίκτες, αφού οι ξένοι που έχει τώρα δεν μπορούν ούτε να… συνεννοηθούν!

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για τον Πρίγιοβιτς: «Είναι πολύ καλός παίκτης, παίκτης περιοχής. Δεν είναι τεχνίτης, πρέπει να παίζει μέσα στην περιοχή και να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να μπορούν να τον τροφοδοτούν σωστά. O ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καλό «δεκάρι» αλλά δεν το έχει. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται , να έχουν ξοδέψει τόσα χρήματα και να μην έχουν μπορέσει να βρουν έναν καλό παίκτη για αυτή τη θέση. Καλός είναι ο Πέλκας, καλός και ο Μπίσεσβαρ αλλά ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα καθαρόαιμο «δεκάρι». Θέλει Έλληνες παίκτης ο ΠΑΟΚ, αυτοί ούτε να συνεννοηθούν μεταξύ τους δεν μπορούνε».

Αναφορικά με τον Λημνιό: «Καλός παίκτης είναι αλλά δεν τον βάζουν. Ο Λουτσέσκου ήταν στην Ξάνθη και τώρα ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και  βάζει μόνο τα μεγάλα ονόματα. Φοβάται να μην κάνει άλλη  γκέλα».

Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Αν δεν έχει… χρήμα δεν προχωράς. Όσο για τον Ολυμπιακό είναι …ξέφραγο αμπέλι και φάνηκε χθες όπου το 0-2 έγινε 3-2».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags