Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πάλεψε με τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός
| 2017-09-27 18:25:00

Το πάλεψε με τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
Το πάλεψε με τη Γιουβέντους ο Ολυμπιακός

Πρώτη ήττα στο Youth League για τους «ερυθρόλευκους» που έχασαν με 3-1 από τη Γιουβέντους.

Μπορεί να προηγήθηκε αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια από την Ιταλία ο Ολυμπιακός και έτσι έμεινε με ένα βαθμό μέχρι στιγμής στο Youth League. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ηττήθηκε με 3-1 από τη Γιουβέντους στο προπονητικό κέντρο της «Γηραιάς Κυρίας».

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες που προηγήθηκαν χάρη στο υπέροχο γκολ του Βρουσάι. Ο νεάρος επιθετικός του Ολυμπιακό έκανε απίστευτη ενέργεια αδειάζοντας τον αντίπαλό του και με πολύ όμορφο πλασέ έγραψε το 0-1 στο 23'.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι Πειραιώτες στάθηκαν τυχεροί καθώς η Γιουβέντους θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ο Παρτανόβα σούταρε με τη μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Σκαφίδα.

Ότι δεν έγινε στο 24' έγινε στο 33'. Η «Βέκια Σινιόρα» κέρδισε πέναλτι ο Ολιβιέρι το έκτέλεσε ο Σκαφίδας απέκρουσε αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Ιταλός νίκησε τον ποριέρο του Ολυμπιακού κάνοντας το 1-1.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους. Ο Καμαράι ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με ωραίο διαγώνιο σουτ στο 52'.

Το τελειωτικό χτύπημα για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 68' από τον Ντι Πάρντο. Δυνατό αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Σκαφίδας δεν μπόρεσε να διώξει και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 74'. Ο Βρουσάι κέρδισε πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση ευστόχησε αλλά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη καθώς είχαν μπει μέσα δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Η δεύτερή του εκτέλεση ήταν αλα Πανένκα και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπάθησαν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και το 3-1 ήταν το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Φεντάι Σαν

Βοηθοί: Στεφάν ντε Αλμέιδα, Καρμίν Σαντζιοβάνι

Τέταρτος: Νταβίντε Γκερσίνι

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Ντελ Φαβέρο, Καμεράι, Τριπαλντέλι, Σεράο (80' Καπελίνι), Τουρέ, Βολιάτσο, Καλιγκάρα, Πορτανόβα, Ολιβιέρι, Καβίλια, Μονταπέρτο (11' Ντι Πάρντο)

Ολυμπιακός: Σκαφίδας, Χατζηϊωάννης, Γαλούπης, Αγιώτης, Τσιμπούκας, Πέιος (68' Ζιάκας), Κωστανάσιος (85' Γεωργαντής), Τσερκώνης (56' Νεοφυτίδης), Βοΐλης, Ξενιτίδης, Βρουσάι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags