Facebook Pixel Sportdog.gr | Φωτογραφίες από τις χειρονομίες στη σουίτα των ΠΑΟΚτσήδων! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-01 17:21:00

Φωτογραφίες από τις χειρονομίες στη σουίτα των ΠΑΟΚτσήδων! (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Φωτογραφίες από τις χειρονομίες στη σουίτα των ΠΑΟΚτσήδων! (ΦΩΤΟ)

Σε αυτό το θέμα θα γίνει αναφορά από τον Αλέξη Κούγια.

Μπαρούτι μύριζε η κατάσταση χθες στο AEL FC ARINA πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ. Δεν ήταν μόνο η απαράδεκτη συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια που προκλήθηκε, όπως αναφέρουν στον Κάμπο, από τον Ελ Καντουρί, προηγήθηκε και ένα γεγονός που δυναμίτισε την ατμόσφαιρα, πριν τη σέντρα στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης από την Αστυνομία, βρέθηκαν στον τρίτο όροφο τω Vips του σταδίου, οπαδοί του «Δικεφάλου», σύμφωνα με το aelole.gr. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους φίλους των γηπεδούχων, στα επίσημα, ξεκίνησε μία λογομαχία, τα αίματα άναψαν, αλλά η κατάσταση δεν πήρε άλλη τροπή, λόγω της απόστασης που τους χώριζε. Η ένταση αναθερμάνθηκε, μετά το γκολ του ΠΑΟΚ, εξαιτίας των πανηγυρισμών των φίλων των φιλοξενούμενων, οι οποίοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από σουίτα του γηπέδου της Λάρισας, .

Μία μέρα μετά το παιχνίδι ο θεσσαλικός, αθλητικός Τύπος κυκλοφόρησε φωτογραφίες, στις οποίες φαίνονται (σύμφωνα πάντα με τις δικές τους πληροφορίες) οπαδοί του ΠΑΟΚ να προκαλούν με χειρονομίες αυτούς της αντίπαλης ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την Κυριακή από την ΑΕΛ, αναφέρεται, ότι στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Κούγιας τη Δευτέρα, θα κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε το aelole.gr:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags