Facebook Pixel Sportdog.gr | Viva... Προό!
| 2017-10-01 18:07:00

Viva... Προό!

Sportdog Team
Viva... Προό!

Στο γειτονικό ντέρμπι της Γρηγορίου Λαμπράκη η Προοδευτική νίκησε 1-0 τον Ιωνικό με γκολ του Κουϊρουκίδη

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Γ΄Εθνική η Προοδευτική, διατηρώντας παράλληλα την παράδοση που την θέλει να είναι αήττητη κόντρα στον Ιωνικό. 

Στο 52΄ η Προοδευτική κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε κεφαλιά του Κουϊρουκίδη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η ομάδα του Κορυδαλλού πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, καθώς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 56΄ ο Ιωνικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χριστόγλου με 2η κίτρινη κάρτα.

Ωστόσο παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο 69΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ρόβα από τον Παπανικόλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο παθών, ο τερματοφύλακας όμως των γηπεδούχων τον νίκησε από την άσπρη βούλα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του για το τελικό 1-0. 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης (88΄Πέππας), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κόντε (46΄Βλάχος), Μπέλερης (73΄Ζαχαράτος), Κουϊρουκίδης, Ντάλλας (64΄Δικαιόπουλος), Καννελόπουλος.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κουρεπίνης, Χριστόγλου, Δημακάκος (88΄Σικαλιάς), Παντελίδης (66΄Καλτσάς), Κορνέζος, Κωστούλας, Πουλάκης (80΄Μανωλιάς), Πλακάς, Ρόβας, Νικολέτος, Πατσατζόγλου 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags