Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το αριστερό στην πρεμιέρα ο Ηρακλής
| 2017-10-01 18:18:00

Με το αριστερό στην πρεμιέρα ο Ηρακλής

Sportdog Team
Με το αριστερό στην πρεμιέρα ο Ηρακλής

Οι νεαροί παίκτες του Γηραιού προσγειώθηκαν ανώμαλα στη Γ` Εθνική, γνωρίζοντας εκτός έδρας την ήττα από την ΑΕ Καρίτσα με 2-0. 

Οι παίκτες της ΑΕ Καρίτσας είχαν μεγαλύτερη ποιότητα, παρουσίασαν μια πιο ομοιογενή ομάδα απέναντι στον Ηρακλή που κατέβηκε με ομάδα έκτακτης ανάγκης και χωρίς προπονήσεις. Αποτέλεσμα αυτού ήταν  να ανοίξουν γρήγορα το σκορ με τον Κυρτέγο στο 6’ ενώ είχαν και σουτ στο δοκάρι στο 16’ σε πλασέ του Κυπαρίσση.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο, είχε δύο καλές ευκαιρίες να τα καταφέρει αλλά και πάλι η ΑΕ Καρίτσας ήταν πιο αποτελεσματική και έκανε το 2-0 με τον Τροϊρη.

Η διαφορά δύο τερμάτων επέτρεψε στους γηπεδούχους να κατεβάσουν ταχύτητα και να φτάσουν στην εύκολη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής έδειξε πως χρειάζεται άμεση ενίσχυση για να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστικός.

ΑΕ Καρίτσας: Τσιλιγκιρίδης, Βασιούρης, Ραπτόπουλος, Μπαντογιάνης, Τασίδης, Τροίρη, Δαλαμήτρας, Μπέης (83΄ Παπαϊωάννου), Κυπαρίσσης (68΄ Ευαγγελόπουλος), Κυρτέγος (87΄ Μήτρακας) Τσιώμης

Ηρακλής: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης (62΄ Κατσούλης), Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος, Δραγάνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags