Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Οτζίτζα πιστεύει οτι ο Ολυμπιακός θα το γυρίσει, αν...
| 2017-10-01 20:18:00

Ο Οτζίτζα πιστεύει οτι ο Ολυμπιακός θα το γυρίσει, αν...

Sportdog Team
Ο Οτζίτζα πιστεύει οτι ο Ολυμπιακός θα το γυρίσει, αν...

Ο Βέλγος αναδείχθηκε MVP στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του πως θα άλλαζε το βραβείο με τη νίκη της ομάδας του, ενώ μίλησε για το πώς θα γυρίσουν οι ερυθρόλευκοι την εις βάρος τους κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν μου ζήταγαν να αλλάξω το βραβείο με τη νίκη θα το έκανα αμέσως, δεν είναι ώρα για τέτοιες διακρίσεις. Έπρεπε να πιέσουμε και να κάνουμε στο γήπεδο περισσότερα πράγματα. Παίξαμε βεβιασμένα και δεν τα καταφέραμε. Θέλουμε τους οπαδούς μας στο πλευρό μας, τους ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, χωρίς εκείνους θα είναι δύσκολο για μας, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια ο Βέλγος μέσος μίλησε και στο συνδρομητικό κανάλι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τελικά αυτός που πέτυχε γκολ ήταν ο Ατρόμητος: «Είναι δύσκολο να πούμε γιατί έγινε. Αν γνωρίζαμε το γιατί θα είχαμε κάνει κάτι γι αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, τους βάλαμε πίεση και νοιώθαμε πως ελέγχουμε το ματς. Στο δεύτερο έπρεπε να συνεχίσουμε να έχουμε το κοντρόλ του αγώνα και να βεβαιωθούμε πως δεν θα δεχθούμε κάποιο τέρμα. Το χάσαμε λίγο και μετά το γκολ που δεχτήκαμε θα έπρεπε να μείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε στο πλάνο μας. Εμείς πιέσαμε κάποιες καταστάσεις και εκεί ήταν το λάθος μας σήμερα. 

Για τον τραυματισμό του: «Είναι πάντα άτυχο να τραυματίζεσαι. Ηταν άσχημο για εμένα γιατί δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα του. Δεν είναι κάτι σοβαρό γιατί πρόκειται για ένα χτύπημα στο πόδι. Εχω λίγες μέρες για να αποθεραπευτώ, αλλά ένοιωσα άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στα τελευταία 15 λεπτά. 

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος: Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Από την προσωπική μου εμπειρία μπορώ να πως πως έχουμε επιστρέψει από τέτοιες καταστάσεις. Είναι κακές στιγμές για εμάς, όλα είναι εναντίον μας. Παιχνίδια σαν τα σημερινά πρέπει να τα κερδίζουμε, αλλά με κάποιον τρόπο δεν έγινε αυτό σήμερα και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να είναι για να χάσουμε, αλλά εμείς θα κερδίσουμε γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Δεν γίνεται να είμαστε άτυχοι σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παλέψουμε πιο σκληρά, να προπονηθούμε ακόμα πιο πολύ. Αν οι φίλαθλοι μας συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν, τότε όλα θα πάνε καλά. Θα παλέψουμε σκληρά για να μην απογοητέυσουμε τον κόσμο μας και για να μείνουν κοντά μας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags