Facebook Pixel Sportdog.gr | Η αντίδραση του Σισέ στην ήττα του Ολυμπιακού
| 2017-10-01 20:40:00

Η αντίδραση του Σισέ στην ήττα του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Η αντίδραση του Σισέ στην ήττα του Ολυμπιακού

Διαβάστε τι δήλωσε ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» για την ήττα από τον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης και ο Παπ Αμπου Σισέ μίλησε για τον αγώνα, και για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα του αυτή τη στιγμή στο βαθμολογική πίνακα. Παράλληλα αναφέρθηκε στο πως πρέπει να εκμεταλλευτούν μέσα στο σύλλογο τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σισέ:

«Αυτό που θέλω να πω είναι, πως σήμερα πραγματικά ο Ολυμπιακός όπως πάντα, είχε την κατοχή, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το 0-0. Παρόλο που θα μπορούσαμε, δεν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε και πραγματικά η αλήθεια είναι πως παίξαμε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος μας δυσκόλεψε πολύ το παιχνίδι και χάσαμε τον αγώνα.

Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο, βρισκόμαστε σε δύσκολες στιγμές, τα παιχνίδια του UEFA Champions League είναι δύσκολα πάντα με μεγάλες δυσκολίες. Όμως αυτή τη στιγμή, είμαστε ενωμένοι, είμαστε γεμάτη όρεξη και διάθεση να δουλέψουμε. Έχουμε λίγο χρόνο μετά τη διακοπή και θέλουμε όταν επιστρέψουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο με το νέο μας προπονητή και να παρουσιάσουμε την ομάδα όσο πιο βελτιωμένοι γίνεται για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ με το νέο προπονητή μας, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντα έτσι. Εμείς έχουμε πάντα την κατοχή, έχουμε πάντα την υπεροχή στο παιχνίδι, όμως οι αντίπαλες ομάδες κλείνονται πολύ, μας δημιουργούν πολλά προβλήματα στην επίθεση, δουλεύουν πολύ καλά στην άμυνά τους, σήμερα η αλήθεια είναι πως μας έλειψε και η τύχη. Ήμασταν άτυχοι. Εάν δεν ήμασταν το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς διαφορετικό, όμως πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags