Facebook Pixel Sportdog.gr | Ισπανική και... έμπειρη «σφυρίχτρα» στην Εθνική
| 2017-10-02 17:01:00

Ισπανική και... έμπειρη «σφυρίχτρα» στην Εθνική

Sportdog Team
Ισπανική και... έμπειρη «σφυρίχτρα» στην Εθνική

Ένας από τους πιο γνωστούς Ευρωπαίους διαιτητές ορίστηκε από τη FIFA κρίσιμο ματς της Εθνικής με την Κύπρο στο ΓΣΠ!

Ο Αλμπέρτο Μαγένκο από την Ισπανία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής με την Κύπρο στο ΓΣΠ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ρομπέρτο Φερνάντεθ και Ντιέγκο Μπαρμπέρο, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι Χοσέ Μαρία Μαρτίνεθ, επίσης από την Ισπανία.

Ο έμπειρος διαιτητής έχει πλούσια προϊστορία με τις ελληνικές ομάδες σε συλλογικό επίπεδο, καθώς η «γαλανόλευκη» τον βρήκε στο δρόμο της μόνο το 2013 σε ένα φιλικό με την Ελβετία 0-0.

Συγκεκριμένα, ο Μαγένκο έχει διευθύνει πέντε αγώνες του Ολυμπιακού για το Champions League με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (Ολυμπιακός-Αρσεναλ 3-1, Ολυμπιακός-Αρσεναλ 2-1, Ολυμπιακός-Σέριφ 1-0, Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1, Αλκμααρ-Ολυμπιακός 0-0), δύο αγώνες του ΠΑΟΚ στο Europa League (ΠΑΟΚ-Μπρόντμπι 5-0, Ουντινέζε-ΠΑΟΚ 0-0), τον αγώνα του Αρη με τη Σίτι για το Europa League το 2010 (0-0), ενώ ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χαρεί με την παρουσία του, καθώς είχε ηττηθεί 3-0 από τη Γαλατασαράι στη Νέα Σμύρνη για το Κύπελλο UEFA τη σεζόν 2007-2008.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags