Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει μάχη - Αυτός ο σούπερ μπακ θα «τραβήξει» τους μεγάλους πάνω του
| 2017-10-02 22:36:00

Θα γίνει μάχη - Αυτός ο σούπερ μπακ θα «τραβήξει» τους μεγάλους πάνω του

Sportdog Team
Θα γίνει μάχη - Αυτός ο σούπερ μπακ θα «τραβήξει» τους μεγάλους πάνω του

Βγάζει μάτια ο «πλάγιος» και οι δυνατοί της Superleague θα δώσουν μάχη για να τον αρπάξουν.

Ο μεγαλύτερος πρωταγωνιστής στη σπουδαία νίκη του Ατρόμητου, στο Καραϊσκάκη, δεν ήταν άλλος από τον σκόρερ του τέρματος που έδωσε το διπλό στους Περιστεριώτες. Ο λόγος για τον Κυριάκο Κυβρακίδη, ο οποίος υπέβαλλε τον Ολυμπιακό σε τέταρτο συνεχόμενο στραβοπάτημα.

Ο 25χρονος μπακ έχει κάνει φοβερό ξεκίνημα τη φετινή χρονιά. Είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα των δυτικών προαστίων και μετράει ήδη δύο γκολ σε έξι παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχαν τσεκάρει την περίπτωσή του όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είναι ένας αμυντικός με πολύ καλά χαρακτηριστικά, έχει ταχύτητα, πάσα, σέντρα, τελειώματα και μπορεί να είναι συνεπής τόσα στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά αλλά μπορεί να αγωνιστεί σε ειδικές περιπτώσεις ως αριστερό μπακ.

Ο γεννημένος στη Γερμανία, ποδοσφαιριστής από το Βατερό Κοζάνης είχε βρεθεί στις λίστες της ΑΕΚ από την εποχή που ήταν τεχνικός διευθυντής ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Το όνομά του επαναφέρθηκε στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ τον Μάρτιο του 2017, χωρίς ωστόσο, να προχωρήσει η Ένωση την περίπτωσή του.

Τότε τα ρεπορτάζ ανέφεραν, ότι ο Ατρόμητος τον κοστολογούσε 300.000 στις διαπραγματεύσεις του με την Ένωση, 50.000 ευρώ ακριβοτερα απ' ότι στις συζητήσεις που έκανε με τον Παναθηναϊκό, τον Ιούνιο.

Οι «πράσινοι» όμως έδιναν 170.000 ευρώ ακατέβατα, γι'αυτό και δεν έγινε ποτέ η μετακίνηση στη Λεωφόρο. Αν κάνετε μία πρόχειρη αναζήτηση θα βρείτε σίγουρα αναφορές σε αυτά τα στοιχεία.

Εκτός από τις δύο προηγούμενες ομάδες, ο «Κύβρα» έχει βρεθεί και στο ραντάρ τσεκαρίσματος του Ολυμπιακού. Πάγια είναι και η αναζήτηση του ΠΑΟΚ για έναν αξιοπρεπή αντί-Μάτος με το όνομα του δεξιού μπακ του Ατρομήτου να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Εξάλλου ο «Δικέφαλος» το Βορρά έχει ανοίξει δίαυλο με τον Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια (βλέπε μεταγραφές Σκόνδρα, Λημνιού και δανεισμούς Χατζησαΐα, Ουάρντα, Γιαννούλη). Υπάρχει πάρε δώσε μεταξύ των δύο ομάδων δηλαδή.

Ο Κυβρακίδης λοιπόν ανεβαίνει στα παιχνίδια της Super League, κερδίζει διαρκώς την εκτίμηση και έχει γίνει πόλος έλξης πολλών ομάδων. Αν συνεχίσει έτσι, δεν αποκλείεται τον χειμώνα, να φέρει πρόταση και να γίνει σούπερ ντιλ για τον Ατρόμητο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags