Facebook Pixel Τσάρλτον για τραγωδία του Μονάχου: «Ήμουν τυχερός που έζησα»
| 2017-10-08 15:14:00

Σοκαριστικές αποκαλύψεις του Μπόμπι Τσάρλτον για την τραγωδία στο Μόναχο!

Sportdog Team
Σοκαριστικές αποκαλύψεις του Μπόμπι Τσάρλτον για την τραγωδία στο Μόναχο!

Όσα λέει προκαλούν ρίγος!

Η μέρα της 6ης Φεβρουαρίου του 1958 είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη του Μπόμπι Τσάρλτον αλλά και όλου του κόσμου. Ο ζωντανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλάει στην κάμερα του BBC για όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου το 1958. Ο 80χρονος πια πρώην ποδοσφαιριστής, φέρνει στη μνήμη του τον μεγαλύτερο εφιάλτη που βίωσε ποτέ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεφαν από το Βελιγράδι και οκτώ συμπαίκτες του έχασαν τη ζωή τους. Ο Τσάρλτον επέζησε και όπως είπε ήταν τυχερός και έτσι αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες για την θλιβερή αεροπορική τραγωδία του Μονάχου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμουν απλά τυχερός επειδή καθόμουν στη σωστή θέση. Ήταν ένας εφιάλτης. Όσοι καταφέραμε να βγούμε σώοι, τρέξαμε προς ένα κοντινό σπίτι. Στο νοσοκομείο δεν είχα αντιληφθεί τι είχε συμβεί. 

Μου έκαναν μια ένεση πίσω στην πλάτη και κατέρρευσα. Ήταν μια Γερμανίδα εκεί, κρατούσε ένα χαρτί και διάβαζε ονόματα. Αν κάποιος ήταν ζωντανός εκεί, έλεγε δυνατά 'ναι', αν ήταν νεκρός φώναζε ΄όχι'. 

Λίγο καιρό μετά σκεφτόμουν αν θα αναρρώσουμε ποτέ, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, από αυτό που μας συνέβη. Έπρεπε, όμως, να προσπαθήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags