Facebook Pixel Χάνει Μέσι και Μασεράνο η Μπαρτσελόνα εάν περάσει η Αργεντινή στα μπαράζ
| 2017-10-08 16:46:00

Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να περάσει η Αργεντινή στα μπαράζ!

Sportdog Team
Η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να περάσει η Αργεντινή στα μπαράζ!

Έχει πολύ σοβαρό λόγο.

Τη στιγμή που η εθνική Αργεντινής δίνει τη δική της μάχη για να μπει στα μπαράζ που θα την οδηγήσουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, η Μπαρτσελόνα θέλει η «αλμπισελέστε» να μην τα καταφέρει! Μάλιστα έχει πολύ σοβαρό λόγο, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μέσι αλλά και του Μασεράνο.

Συγκεκριμένα, εάν η εθνική Αργεντινής πάρει την 5η θέση θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία σε αγώνες μπαράζ. Το ματς μάλιστα, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τρεις μέρες μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, επειδή οι αποστάσεις είναι πολύ μεγάλες η Αργεντινή πρέπει να πάει εκεί νωρίτερα. Παράλληλα υπάρχει και διαφορά ώρας και οι παίκτες της «αλμπισελέστε» θα πρέπει να εγκλιματιστούν στις συνθήκες.

Το θέμα της Μπαρτσελόνα λοιπόν, είναι ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λιονέλ Μέσι και του Χαβιέρ Μασεράνο. Μπορεί για τον κεντρικό αμυντικό της Αργεντινής η απουσία του να μην είναι κομβική, αλλά η απουσία του σούπερ σταρ των Καταλανών είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά σε ένα δύσκολο ματς όπως είναι αυτό με τη Σεβίλλη στο Καμπ Νόου.

Πρόβλημα πάντως θα έχει και η ομάδα της Ανδαλουσίας καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μερκάδο, Πισάρο, Μπανέγα, οι οποίοι αναμένεται να κληθούν στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags